Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443642 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (27.2.2012 9:38:03)

Haade kirjoitti: (27.2.2012 9:17:06)

Ja sulle näyttää olevan totaalisen vaikea ymmärtää, että en ole missään vaiheessa puhunut omista valtuuksistani sanallakaan.

Luepa ts tämä Ulkomaille nimimerkin erinomainen kirjoitus:

’Arvoisa ts, kuten on jo tullut monin eri esimerkein ilmi, asia ei ole niin yksioikoinen kuin annat ymmärtää. Esim. kauppakeskus ja siellä toivat järjestysmiehet. Kauppakeskuksen omistaja ei todellakaan voi mitä tahansa määräyksiä antaa, mitä keskuksessa tehdään ja mitä ei.

Kaikille avoin golfrange on puolijulkinen paikka, ei suinkaan niin yksityinen kuin annat ymmärtää. Tästä syystä rangen omistaja ei voi määrätä mitä tahansa ohjeita. Sama koskee kuntosaleja tms.

Laillisin keinoin ei yksinkertaisesti ole mahdollista estää ketään antamasta toiselle vinkkejä rangella. Siitä olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi, että ryhmän tuominen kentälle ilman lupaa ja opetuksen antaminen ei ole ’sopivaa’. Valitettavasti lailliset keinot tähänkään puuttumiseen ovat rajalliset.

PGA ammattilaisiin nämä ’kirjoittamattomat’ säännöt varmaankin pätevät, koska PGA yhdistyksellä on varmaan mahdollisuus jakaa jäsenilleen sanktioita, joilloin ammatinharjoittaminen vaikeutuu. Keskustelua on kuitenkin käyty harrastelijoista, jotka ovat kaiken tällaisen sääntelyn ulkopuolella.’