Re: PRON OIKEUS OPETTAA - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: PRON OIKEUS OPETTAA

#443350 Ilmoita asiaton viesti

Perustuuppari kirjoitti: (8.3.2011 8:02:23)
On tätäkin asiaa katsottu myös maksajan kannalta. Lähes jokaisella kentällä on range, jossa osakkaat voivat itsenäisesti harjoitella ja lähes jokaisella rangella toimii pro, jolta voi ostaa tunteja. Mikäli ko. pro ei kelpaa, lähes jokaiselle kentälle voi mennä vierailemaan rangelle ja ottamaan tunteja paikalliselta pro:lta.

Mikä tässä on konseptina niin vaikeaa ymmärtää? Kentän range on usein (kaikissa minun tuntemissani tapauksissa ainakin) sopimuspohjaisesti vuokrattu kentällä toimivan pro:n toimitilaksi. Ihan vastaavalla tavalla verokonsulttini toimistossa ei ole toista verokonsulttia, vaikka lähettyviltä sellaisia kyllä löytyy.

Kuten sanoin jo aiemmin – tähän on äärimmäisen helppo ratkaisu tai oikeastaan kaksi. Matkusta haluamasi pro:n luokse tai vaihtoehtoisesti osta tunteja ’omalla kentälläsi’ toimivalta pro:lta. Siinä onkin jo kaikki vaihtoehdot mitä oikeasti tarvitset. Loppu on vain leukojen lonksuttamista golfpiste.fi sivustolla.

Kyllä tämän konseptin kaikki ymmärtää. Ketjun aloittajalla vain oikeasti oli/on vallallaolevaan konseptiin liittyvä ongelma johon hän halusi ´vastauksia/ratkaisun. Ketjun pituutta ajatellen ei taida olla ainoa joka kyseenalaistaa nykyisen systeemin nimenomaan tältä osin.

Kuten ts suhtkoht järkevässä 🙂 viestissään totesi, nykyinen konsepti on hioiútunut vuosien varrella ja varmasti erilaisia järjestelyjä on kokeiltu. Nykyinen systeemi ehkä on kokonaisuuden kannalta paras (ainakin ilmeisesti opettavan pron näkökannalta), mutta ei se tarkoittane sitä että parantamisen varaa ei olisi, ja Odotan toi esiin yhden selvän ongelma-alueen. No, leukojen loksuttajaksi ja perseelleen ymmärtäjäksi tästä täällä näköjään sitten haukutaan …

Kylkiäisenä keskustelussa mopo karkasi kuitenkin turhankin pahasti tuonne ’ei kaveria saa neuvoa’ ja ’poliisi pidättää’ ja käräjöintihaastepuolelle, jotka kommentit ovat sinänsä varsin viihdyttäviä (huippulukijamäärät) mutta näiltä osin kaverien neuvontaa tehdään jatkossakin , poislukien ehkä Hygin range.

Niin joku taisi kysellä tai pyytää tarkistamaan jostain syystä Hygin promäärän. Ei siinä mitään tarkistamista ole, Hygin nettisivuillahan nuo tiedot ovat, oliko niitä 2 tai 3. Ts lienee paras henkilö tämän vahvistamaan.