Re: Pro Select - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPro SelectRe: Pro Select

#522887 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Täytyy sanoa että yllätävän hyvä hintaan nähden ainakin mun entinen Pro Selectin Jumbo driveri oli. Nyt en valitettavasti muista mallia. Maksoi 10-11 vuotta sitten noin 700mk. Silloin oli tasoitus vielä jotain 30:n luokka muistaakseni. Hyvin se mua palveli aina tähän kesään saakka, ja nyt on tasoitus pyöriny 4-6:n välillä jo viimeset kahdeksan vuotta. Varmasti se vieläkin hyvin palvelisi, mutta ajattelin tossa alkukesästä, että nyt on jo aika kokeilla nykypäivän mailatekniikkaa ja ostin Titun 975j:n.

Täytyy kyllä myöntää, että onhan näissä kahdessa mailassa aika iso ero kuitenkin. Paljon helpommin lähtee suht hyvä lyönti Titulla ku vanhalla Pro Selectillä. Ja paljon helpommin pääsee niihin omiin ennätyspituuksiin oman klubin tutuilla väylillä.

Ei se Titu kyllä muuten mitään mainittavaa (siis keskimäärin esim. 10-20m) lisäpituutta tuonu, mutta ehdottomasti on kyllä paljon mukavampaa ja helpompaa lyödä Titulla.

Mutta oli kyllä todellakin enemmän kuin hintansa veroinen toi Pro Selecti, joten eiköhän ne uudetkin ole mitä nykyään saa.

Paljonko ne muuten nykyään maksaa???