23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Pro Select

Etusivu Foorumit Yleistä Pro Select

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Onko kenelläkään tietoa / kokemusta Pro Selectin mailoista. Driverit tietääkseni ovat suht hyviä mutta entäpä raudat? Mistä osoitteesta mahtaa löytyä valmistajan kotisivut tai muuta matskua?

    Itse olen Pro Select-mailoja silmäillyt kaupassa. Käsitykseni mukaan mailat kuuluvat luokkaan, jota voitaisiin kutsua: ’ei-kalliit klubipelaajan mailat’ tai

    ’aloittelijan mailat’.

    Se miten Pro Select sijoittuu vertailtaessa sitä muihin edullishintaisiin mailoihin tulee itsekunkin testata itse.

    Mielestäni mistään kehittyneen ja pitkään pelanneen klubipelaajan mailoista ei ole kyse.

    Mailavalikoimasta löydät runsaasti infoa eri kauppiaiden sivuilta internetistä.

    Moicca, itse ostin kun lajia viisi vuotta sitten aloittelin ekaks Pro Selectin puu kolmosen ja vähän myöhemmin draiverin. Puu kolmonen osoittautui tosi hyväksi ostokseksi (loft 15). Sillä olen takonut avauksia ja väylälta 180 -200 m – varsi on stiffi.

    Maila antaa myös ihan kivan kilauksen hyvällä osumalla.

    Draiveri ei taas osoittautunut ihan yhtä hyväksi.

    Pituudet ovat samaa luokkaa kuin kolmosella (lyöjässäkin sattaa ollaa vikaa) ja osuma ääni on kuin löisi kanan*******n rikki. Tosta kolmosesta on itseasiassa tullut mun bägin varmin maila. Hinta tais olla sillon viisi vuotta sitten jotain 471 mk.

    Händärini on tällä hetkellä 12.1 ja kolmonen on edelleen käytössä.

    Mistäköhän noita Pro Selectin mailoja saa ostaa suomessa, etenkin noita drivereita?

    Täytyy sanoa että yllätävän hyvä hintaan nähden ainakin mun entinen Pro Selectin Jumbo driveri oli. Nyt en valitettavasti muista mallia. Maksoi 10-11 vuotta sitten noin 700mk. Silloin oli tasoitus vielä jotain 30:n luokka muistaakseni. Hyvin se mua palveli aina tähän kesään saakka, ja nyt on tasoitus pyöriny 4-6:n välillä jo viimeset kahdeksan vuotta. Varmasti se vieläkin hyvin palvelisi, mutta ajattelin tossa alkukesästä, että nyt on jo aika kokeilla nykypäivän mailatekniikkaa ja ostin Titun 975j:n.

    Täytyy kyllä myöntää, että onhan näissä kahdessa mailassa aika iso ero kuitenkin. Paljon helpommin lähtee suht hyvä lyönti Titulla ku vanhalla Pro Selectillä. Ja paljon helpommin pääsee niihin omiin ennätyspituuksiin oman klubin tutuilla väylillä.

    Ei se Titu kyllä muuten mitään mainittavaa (siis keskimäärin esim. 10-20m) lisäpituutta tuonu, mutta ehdottomasti on kyllä paljon mukavampaa ja helpompaa lyödä Titulla.

    Mutta oli kyllä todellakin enemmän kuin hintansa veroinen toi Pro Selecti, joten eiköhän ne uudetkin ole mitä nykyään saa.

    Paljonko ne muuten nykyään maksaa???

    Ainakin joskus Pro Selectejä on myynyt Golf House

    Manskulla siinä Tullinpuomin talossa.

    Onlinegolf.co.uk muuteen tarjoaa uutta Pro Selectin draiveria joka on Niken kopio minkä itsekin myöntävät hintaan £ 49.99 eli halvalla lähtee vaikka

    tulis rahdit päälle. Käykääs muuten katsomassa

    golfclubreview. comissa arvostelu Pro Selectin draiverista. Ihan hauskaa luettavaa kun testattaville kerrottiin , että mailaa maksaa paljon enemmän kuin itseasiassa maksaa.

    http://www.golfclubreview.com/pro_select_trueshot.htm

    jtr

    Joo, mulla oli ekoina mailoina Pro select raudat + puu 5 ja 1. Eivät maksaneet paljoa ja mailat hoitivat tehtävänsä hienosti. Voin hyvällä omalla tunnolla suositella aloittelevalle golfarille. Puut menivät vaihtoon löysien varsien takia ja taitaa draiveri olla vielä kaapissa …

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
Vastaa aiheeseen: Pro Select

Etusivu Foorumit Yleistä Pro Select