Re: Potentiaalikeskustelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPotentiaalikeskusteluRe: Potentiaalikeskustelu

#420087 Ilmoita asiaton viesti

Bogey kirjoitti: (17.3.2013 20:36:02)
Mieleeni jäi hyvin britti-pelaajien kommentit pelimaksuista. He vähän kauhistelivat meidän maksujamme. etenkin kun saamme korkeilla pelimaksuillamme pelata vain puolisen vuotta. He pelaavat samalla maksulla koko vuoden.

En ihan ymmärrä mitä kauhistelemista meidän hintatasossamme on, sen sijaan kauden lyhyyttä voi kyllä taivastella, mutta ilmastollehan emme mahda mitään.

Jos puhutaan golfosakkeiden hinnosta tai pelikausimaksuista, eivät ne Suomessa poikkea yleisestä eurooppalaisesta tasosta. Monessa Manner-Euroopan maassa golfosakkeet ovat selvästi kalliimpia.

Jos puhutaan greenfee-hinnoista, niin esim. Teneriffalla, Costa del Solilla, Mallorcalla jne. hinnat ovat kalliimpia kuin Suomessa keskimäärin. Meillä vieraiden gf lienee keskimäärin n. +/- 50€.

Monimuotoisista pelioikeuksista on jo oleellisin noissa aikaisemmissa kommenteissa sanottu. Pelaajapotentiaalia pitäisi olla enemmän, jotta kenttäyhtiöiden talous kestäisi riisuttuja pelioikeusmuotoja. Sellaisia on kyllä käytössä Ison-Britannian lisäksi muissakin meitä suuremmissa (ja asiakaslähtöisemmissä) golfmaissa, mm. USA:ssa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.