Re: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPeuramaan FT:llä gamebook käytössäRe: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä

#200505 Ilmoita asiaton viesti
KL

Rauski kirjoitti: (11.6.2014 10:24:19)
Ei kädi merkaa tuloksia, kyllä pelaajat ne hoitaa ellei sitten ole jotenkin muuten tuota hommaa ohjeistettu. Toisaalta oli myös tietoa että pelaajille voi lähetllä kuvia tai viestejä, joka ei nyt kyllä ole mikään hyvä asia, eiköhän pelaajan olis syytä keskittyä vain peliin. Sehän voi mahdollistaa myös neuvojen antamisen esim. joku peliä seuraava voi laittaa neuvoja pelistrategiasta tai lyöntiin (swingi, mailavalinta tms.) liittyvistä asioista, jotka ei nyt kai ole sallittuja. Onko pelaaja vastuussa jos saa neuvoja muilta kuin kädiltään?

Jossain määrin kyllä. Jos joku ryhtyy pelaajalle pyytämättä neuvojaan tyrkyttämään, on tämän pyrittävä se jotenkin estämään, järkevissä rajoissa tietenkin. Ilmoitus tuomarille on aina hyvä vaihtoehto.

8-1/24 Advice Given by Team Coach or Captain

Q.A team competition is being played, and in the conditions the Committee has not authorized captains or coaches to give advice under the Note to Rule 8. A non-playing coach or captain gives advice during a round to one of the members of his team. What is the ruling?

A.There is no penalty. However, the player should take action to stop this irregular procedure. If he does not do so, he should, in equity (Rule 1-4), incur a penalty of loss of hole in match play or two strokes in stroke play in view of the purpose of Rule 8-1.

Mitä tulee tuohon kuvien ja etenkin viestien lähettämiseen kännykkään kesken kilpailun, niin pidän sitä erittäin arveluttavana. Onkohan tuota nyt ajateltu ihan loppuun saakka?