Re: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluPeuramaan FT:llä gamebook käytössäRe: Peuramaan FT:llä gamebook käytössä

#200512 Ilmoita asiaton viesti
KL

tepi62 kirjoitti: (12.6.2014 8:56:51)

KL kirjoitti: (12.6.2014 0:10:46)

sixties kirjoitti: (11.6.2014 23:46:30)

KL kirjoitti: (11.6.2014 13:29:01)

Mitä tulee tuohon kuvien ja etenkin viestien lähettämiseen kännykkään kesken kilpailun, niin pidän sitä erittäin arveluttavana. Onkohan tuota nyt ajateltu ihan loppuun saakka?

Gamebookin yhtenä strategiana tuntuu olevan sosiaalisen median liittäminen golfiin eli kännykkää pitäisi seurata ja päivityksiä tehdä koko ajan kierroksen aikana. En tykkää.

Niin, monella kentällä kierrokset ovat turhan hitaita ilman someakin, joten onko tuossa nyt mitään tolkkua? Minimissään pitäisi löytyä kilpailu- ja seurustelumoodi erikseen.

Sinällään tämä kehitys ei ole mikään yllätys GB:n strategian huomioon ottaen, jenkkien klubitapahtumissa golfin peluu kun on sivuseikka, tai ainakin sääntöjen mukaan pelattu tulos.

Vaikka olenkin mies, pystyn kävelemään ja samaan aikaan ’näpräämään’ puhelinta! Kävely suuntautuu jopa eteenpäin…
Onha mullakin gamebook kun olen langennut some-ansaan. Enempi kyl taltioin mScorecardiin, kun ei noita pirkkuja niin paljoa kesässä tule…

Minäkin käytän GameBookia tulosten syöttämiseen ja se sujuukin nopeammin kuin perinteisellä kynä-tuloskortti -systeemillä. Muuten puhelin pysyy taskussa. ’Näpräämisen’ voi sitten hoitaa kotona.

En oikein ymmärrä miksi pitää surffata somessa ollessaan elävien ihmisten seurassa golfkentällä. Varsinkaan en ymmärrä, jos sitä pitää vielä tehdä FT:n kilpailuissa tai ylipäätään missään kisassa.