Re: Pelin nopeuttaminen -KL:n to do lista - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Pelin nopeuttaminen -KL:n to do lista

#442313 Ilmoita asiaton viesti
KL

Klubipelaaja kirjoitti: (11.3.2011 15:23:47)

KL:n tasoitus profiilin mukaan, on alle 5, jolloin lyöntimäärä varmaan jää harukkaan 75-80 normikierroksella. Kaverit ovat samaa tasoa ja jokainen on sisäistänyt 20 sekunnin nopean toiminnan periaatteet. 80 lyöntiä kertaa 1 min 20 sekuntia on 104 minuuttia.

Mistäs sinä minun kaverini tunnet??? (ja tähän hymiö, jottei muutama huumoritajuton nimimerkin haltija taas suutu)

Pelaan yli 90% kierroksistani satunnaisessa porukassa, joten tasohaarukka on verraten laaja. Kertaakaan en ole sattunut viimeisten viiden vuoden aikana alle kolmen tasurin pelaajan kanssa samaan ryhmään, mikä varsin selvästi osoittaa sen, että nuo pelurit pelaavat ihan omissa jengeissään (minkä olen myös todennut varauslistoja tutkaillessani…).

Siis: olen katsellut ja tarkkaillut monia erilaisia pelureita ryhmässäni ja siksi luulen tietäväni jonkin verran eri tasoisten golfareiden touhuilusta siellä kentällä. Juurikin tätä tietoa vasten väitän tuon 20 sekunnin lyöntiajan riittävän, jos vain niin halutaan. Yksin ei kukaan siellä ryhmässä pysty suurestikaan asiaa viemään eteenpäin, vaan vaaditaan yhteinen tahto. Tuo kun puuttuu, niin ……