Re: Pelin nopeuttaminen - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Pelin nopeuttaminen

#442391 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (21.3.2011 10:57:32)
Pitkistä raffeista päädytäänkin aika nopeasti tuohon ts:n ja Rauskin mainitsemaan pelitaitoon ja sen merkitykseen pelinopeuteen vaikuttavana tekijänä. Mitä parempi pelitaito, sitä vähemmän pallot menevät sinne paksuun raffiin.
.

jeps
mutta kun siellä kentällä pelaa nyt ja tulevaisuudessa hyvin erilaisen taitotason omaavia ihmisiä,

on totta että parempi taito antaa paremmat edellytykset realisoida kentännopeus pontentiaali, mutta miten pakoitetaan / houkutelaan ihmiset parantamaan pelitaitojaan niin että sinne ei jäisi joukkoon muutama atumpeloa tukkimaan kenttää??

lisäksi me ihmiset olemme aivan käsittämättömän hyviä selittelemään itsellemme riskiä pienemmäksi ja siitä saatua hyötyä suuremmaksi kuin asia todellisuudessa on

mutta jos oikeasti asiaa miettii niin kumpi on helppompaa… viedä se muhamed vuoren luo vai siirtää vuori muhamedin takapihalle?

eli
a)
kannataako kentää uudistaa siten että peliä hidastavat tekijät vaikuttavat vähemmän hidastavasti, mutta ei peliä helpottavasti?

b)
vaiko koettaa opettaa kaikki Suomen +140 000 golffaria tekemään parempia päätöksiä ja lyömään paremmin palloa?

luulen että jos päätämme panostaa ensisijaiseti kohtaa b emme edisty juurikaan, kun taas jo kohtuulliset panostukset kohtaan a toisivat välitöntä muutosta parempaan.