Re: Pelin nopeuttaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Pelin nopeuttaminen

#442454 Ilmoita asiaton viesti

kebax kirjoitti: (22.3.2011 19:23:27)
Golf on aikas monimutkainen peli. Pelinopeudelle ei mun mielestä kuitenkaan tarttis uhrata näin hirveästi pohdintaa, filosofiointia ja diskuteerausta. Keinot ripeään peliin on yllättävän yksinkertaiset ja siihen ei tarvita kuin ameeban tarkkaavaisuus. Keinojen levittäminen pelaajille on toki hankalaa koska kulttuuri on jo muodostunut ja hitaat jääräpäisesti pitävät kiinni ”saavutetuista eduistaan”.

Oikea tapa suhtautua tälläiseen kulttuuriin ei mielestäni ole se että pohditaan ja yritetään ymmärtää kunnes lopulta jopa hyväksytään tilanne. Asiaan on saatava yleisen edun nimessä muutos, kyllä kaikki viihtyvät paremmin kentällä kun pelaaminen on joustavampaa.

Tämä nyt on sitä ’pää pensaaseen’ suhtautumista. Suomigolfin fundamentit ovat valitettavasti muuttuneet, eikä paluuta ’nopeaan’ pelaamiseen enää ole. Ns. ruuhka-aikoina kentät eivät rullaa, koska se ei ole mahdollista. Keinot voivat olla yksinkertaisia, mutta niiden toteuttaminen ei ole ollenkaan yksinkertaista. Tulee vanhan kunnon punakoneen ykkösketjua ikävä, kun käsky kävi, niin luistin liikkui nopeammin. Nuo päivät eivät kuitenkaan enää palaa.