Re: Pelaamisvaihtoehtoja kaikille - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPelaamisvaihtoehtoja kaikilleRe: Pelaamisvaihtoehtoja kaikille

#450059 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (3.12.2010 13:41:03)

hall kirjoitti: (2.12.2010 23:24:46)
Ihan mielenkiintoinen malli. Ainoa mikä ei tuossa oikein aukea on miksi seniorit pelaavat 10-kortin hinnalla koko kauden. Kukaanhan ei juuri golfia tuon ikäisenä aloita ja monet eläkeläiset voisi laskea kuuluvaksi ns. heavyusers segmenttiin.

Ihan mielenkiintoinen malli. Ainoa mikä ei tuossa oikein aukea on miksi juniorit pelaavat koko kauden vielä senioreitakin halvemmalla? Monet juniorit voisi laskea kuuluvaksi ns. heavyusers segmenttiin.

Tuo junnualennus on todella hyvä juttu ja junnupelaajien alennukset taitaa olla kaikilla Suomen golfseuroilla käytössä. Tässä kehitetään tulevaisuuden kykyjä (julkinen sekori, business, kilpagolf ym.) koska harrastaminen kehittää mm. keskittymistä, kokonaisvaltaista ajattelua ja käytöstapoja.

Senioreiden tukeminen alennuksilla on jalo ajatus, mutta alennusperusteet löytyvät aina kaikille harrastajaryhmille. Virvik taitaa olla ainoa seura (korjatkaa) Suomessa, joka subventoi pelikausimaksujen tuntuvalla alennuksella senioripelaajia. Käytännössä tämä subventio tapahtuu muiden seuran jäsenten lompakosta. Koska seniorijäsenten määrä monissa golfseuroissa ylittää pian 50% osuuden (on jo jossain ylittänyt) koko jäsenmäärästä, voi tämän mallin implementointi johtaa ongelmiin. Jos seuran kustannuksia siirretään n. 40 000-60 000 EUR työssäkäyvien ja monesti lapsiperheellisten jäsenten maksettaviksi niin uusien jäsenten houkuttelu saattaa vaikeutua. Tuo heavysuers ei ollut tarkotettu loukkaukseksi vaan kuvasi vain eläkelläisten mahdollisuutta pelata käytännössä milloin vain. Tällä Virvikin mallilla seniorin ka kierroshinnalla ei varmaan saa Talista edes kavikupposta.

Onneksi olkoon että kaikkien maksujen hinnat ovat kuitenkin erittäin kohtuullisia. Ei luulisi noilla hinnoilla olevan kynnys korkealla golffin aloittamiseen.