Re: Pelaamaton paikka, varapallo lyöty - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPelaamaton paikka, varapallo lyötyRe: Pelaamaton paikka, varapallo lyöty

#292844 Ilmoita asiaton viesti
KL

Rauski kirjoitti: (7.6.2008 21:57:56)
ts:n kanssa ei kauheasti kannata alkaa säännöistä väittelemään, tiedän, että sieltä löytyy 99,99999% todennäköisyydellä oikea tulkinta oli sitten kysymys mistä tahansa sääntöviidakon koukerosta.

Ehkä kuitenkin sen verran kommenttia 😉 tuohon alkuperäiseen kysymykseen. Kiitokset siihen vastanneille! Jotenkin kuvittelin ja yritin etsiä tulkintaa sille, että jos on lyönyt varapallon metsään menneen pallon jälkeen, ei jostain taktikointi, (tiedät siis aika paljon paremmin millä mailalla kannattaa lyödä, miten pallon käyttäytyy greenillä, pureeko spinni greenillä) tms mielessä ei enää saisi käytää pelaamattoman paikan säännöistä kohtaa jossa palaat lyömään edellisestä lyöntipaikasta pallon, koska varapallon lyötyäsi ennenkuin olet julistanut metsään menneen pallonpaikan pelaamattomaksi paikaksi sinulle ja vain sinulle kuuluvalla yksiselitteisellä oikeudella, voithan julistaa vaikka väylällä olevan olevan pallon pelaamattomaksi, tai voit milloin tahansa lyödä uuden pallon yhdellä rankulla, on täysin eri asia kannattaako sitä kuitenkaan tehdä ja se on pelaajan päätettävissä.;);) Oliko asia nyt selvä?

Oli se, ennen tuota viimeisintä postaustasi….

Ei sentään, eiköhän tämä luu ala olla kaluttu. Partin lista viestissä nro 23 oli aika kiva kooste eikä siinä ollut yhtään virhettäkään (no, se sanamuoto siinä vesiestejutussa olisi pilkunnussijoita (kuten Green Card) varten voinut olla selkeämpi, mutta eihän insinööriltä voi odottaa sekä tietämystä että sujuvaa kirjallista kommunikointia…. oho, saankohan mä enää osallistua Invitationaliin….?)