Re: Paloheinän rangesta… - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPaloheinän rangesta…Re: Paloheinän rangesta…

#396171 Ilmoita asiaton viesti
ts

MacG kirjoitti: (17.5.2009 17:48:19)

ts kirjoitti: (17.5.2009 13:16:13)
Kertoisitko minulle myös eron tuon muutama päivä aiemmin mailan käteen ottaneen ja viikon kurssin päätteeeksi kortin saavan pelaajan eron. Eikös tässä juuri ollut aluanalkaen kyse casesta, jossa ma-pe kurssilta tulee aloittelija kortti taskussa ulos, eikä todellisuudessa ole lähelläkään kortin kriteerien täyttymistä.

Ihan hetken mietin, ja vaivauduin jopa lukemaan koko tämän viestiketjun uudestaan ja yritin löytää sen kohdan jossa puhutaan ma-pe kurssista. Yritin kovasti tämän mainitun casen löytää, mutta mutta, en sitä löytänyt.

.

Eihän niistä varmaankaan täällä ole puhuttu, mutta juuri tuotahan kurssitus on, jonka jälkeen korttia käteen lyödään. Viestistä 38 tämä keskustelu tähän suuntaan lähti, joten voisit varmaan sen lukaista, jatkaen siitä viestiin 40, ja edelleen 42.

Ja sitten kun katsot eri seurojen kurssitarjontaa, näet, että juuri tuollaisia viikon kestäviä juttuja ne maksimissaan ovat, paljolti myös lyhyempiä.

Mulle jäi epäselväkis, että mistä olit eri mieltä. Oletko siis sitä mieltä, että aloittelijoiden ei pitäisi päästä testaamaan pelitaitoaan aitoihin olosuhteisiin ennen korttikoetta?

Ei tarvitse olla suuri tietäjä, kunhan vaan kuuntelee korttikokelaiden kommentteja muutaman vuoden siitä, miten erilaista touhu on sitten isolla kentällä, vaikka kuinka olisi pikkukenttää tahkonnut. Meillä on toisessa paikassa ollut vuosikausia käytössä systeemi, jossa kurssin käynyt tuollaisen harjoitteluluvan saa. Huomattavan paljon valmiimpana tulevat kokeeseen kentälle ja hyvillä mielin voi yleensä kortin kirjoittaa.

Mutta taisi tuo sinun mielipide-erosi kohdistua enemmän henkilöön, kuin asiaan…