Re: Pallon nostamisen kieltäminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötPallon nostamisen kieltäminenRe: Pallon nostamisen kieltäminen

#291893 Ilmoita asiaton viesti
ts

Jamasa Lupe kirjoitti: (6.10.2008 12:02:50)

puunelonen kirjoitti: (6.10.2008 11:53:11)
Entäs jos A:n pallo on lähellä B:n chipin linjaa ennen reikää ja A kysyy B:ltä että tarvitseeko palloa merkitä? Mikäli B on sitä mieltä että ei tarvitse, niin ei kai pallon merkkaamatta jättäminen voida tässä tapauksessa tulkita sopimukseksi olla merkkaamatta mahdollisesti auttaavaa/haittaavaa palloa? Tällaiseen tulkintaan olen nimittäin törmännyt. Kieltämättä pallon merkitseminen poistaa kaikki tulkintamahdollisuudet.

kyllä me taidetaan diskata kummatkin tässä tapauksessa.

Q. In stroke play, B’s ball lies just off the putting green. A’s ball lies near the hole in a position to serve as a backstop for B’s ball. B requests A not to lift his ball. Is such a request proper?

A. No. If a competitor and a fellow-competitor were to agree to exclude the operation of Rule 22-1, both should be disqualified under Rule 1-3.

Kysymys on varmaan tässä enemmän siitä, voidaanko pelaajan katsoa osallistuneen tuohon sopimiseen, jos hän vastentahtoisesti jättää pallon nostamatta.

Mun mielestä tuo ei muuta tilannetta, sillä pelaajan vastuulla on tuntea säännöt ja siten myös oikeutensa tuon pallon nostamiseen. Eli molemmille DQ