23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista
#253285 Ilmoita asiaton viesti

En ole koskaan laskenut noin tarkasti ja desimaaleja kayttaen putteja, niin kun Pappa Tykki tuossa avauksessaan omaa puttaamistaa esille toi.

Silloin kun up-and-down peli on kunnossa (ja nyt se on kovan lahipelitreenin ansiosta), niin putteja per kierros tulee 28-31. Kun raudat on ’kunnossa’, eli griinia tykitetaan 150-180 jaardista, niin putitkin nousevat sinne 31-34 paikkeille.

Naista sapluunoista nuo numerot eivat muutu, silla enpa edes muista milloin olen yli 34 kertaa kierroksella putannut (en ainakaan tana vuonna). Toisaalta ennatykseni, 27 puttia, olen pelannut vain kerran. 3n putin reikia tulee keskimaarin ehka yksi per kolme kierrosta. Uuden putterin kun otin kayttoon toissa viikolla, sen jalkeen ei ole tullut yhtaan.

Peliini vaikuttaakin kaikkein eniten draivit (muut on lahes aina ’balanssissa’). Kun draivi ’kulkee’, tulos on seiskalla alkava. Kun draivi ei kulje, niin 80n rajan kanssa saa tapella tosissaan. Se tassa turhauttaa viikosta toiseen.

Mutta niinhan se Sam Snead:kin aikoinaan sanoi, etta kun osaat draivata, niin voit metsastaa birdeja, mutta jos et osaa, niin taistelet bogien kanssa. -ttu!