23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPäivän kyssäri: millaisella pelioikeudella pelaatRe: Päivän kyssäri: millaisella pelioikeudella pelaat

#420006 Ilmoita asiaton viesti

paavo86 kirjoitti: (20.3.2013 18:32:36)

Ballmarker kirjoitti: (20.3.2013 16:41:19)

Ballmarker kirjoitti: (20.3.2013 15:57:03)

kasosakas kirjoitti: (20.3.2013 14:39:40)
kuten sanon jo monesti,
vuokraan useita osakkeita, enkä koskaan ole vuokrannut yhtäkään niistä niin etten olisi saanut tuottoa kaikken kulujeni jälkeen. yhtenäkään vuotena minulle ei ole jäänyt yhtään osaketta happanemaan piironkin laatikon pohjalle.

kerran toki oli tilanne jolloin viimeinen osake meni vuokralle vasta maaliskuussa ja tänä vuonna keimolan yllättävä vastikkeen korotus leikkasi tuottosta melkein 50%

tuo kertoo jotain todellisesta kysynnän ja tarjonnan suhteesta.

ja olen vuokrannut noita osakkeita.. hyvän aikaa

Olen vuokrannut noin kymmenen vuoden ajan eri vuokranantajilta arvostetun uusmaalaisen golfyhtiön pelioikeuksia, enkä alkuvuosien jälkeen ole moneen vuoteen maksanut pelioikeudesta hoitovastiketta enempää (puhumattakaan rahoitusvastikkeista). Viimeiset kolme vuotta hinta on ollut alle hoitovastikkeen.

Jo joulukuussa yhtiön suurosakas tarjosi pelioikeuksia noin 100e hoitovastikkeen alittavalla hinnalla, jos maksoi ennen vuoden vaihdetta.

Varmuuden vuoksi vielä selitys miksi näin on: vuodesta toiseen vuokrapelioikeuksien tarjonta on ylittänyt roimasti kysynnän ao. kentällä. Joka vuosi suurosakkaalle ja muillekin vuokranantajille jää niitä käteen.

Urbaani huhu.
Minä en oikein jaksa uskoa,että näitä osakkeita jää suuremmalti käteen.
Niitä ei kannatakaan myydä kovin paljon alle pyyntihinnan tai vastikkeen

samaa mieltä, voi olla että joskus joku yksittäinen osake jää jossain vuokraamata, mutta itse en ole koskaan tavannut kohtuullisen golfyhtiön osakasta joka ei olisi saanut osakettaan vuokralle.

jos tilanne oikeasti on ko. kentällä sellainen kun esität , ei sitä voi hyvällä tahdollakaan kutsua elinkelpoiseksi