Re: Pääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokoukset - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokouksetRe: Pääkaupunkiseudun golfseurojen vuosikokoukset

#484852 Ilmoita asiaton viesti

Golf kirjoitti: (13.11.2006 14:58:27)
ts.n kommentti ’Entäpä jos 200 tuollaista heittäytyykin green fee jäseniksi?’ on todellinen uhka pelioikeuden vuokrahinnoille osakkeen omistajan näkökulmasta, siinä tapauksessa jos on vuokraamassa pelioikeutta ulos. Ei jäsenyyden aukaisu kysyntää lisää. Pysyn tiukasti kannassani enkä näe järkeä miksi seurojen tulisi avata jäsenyys kaikille. Kaukojen asiat on kunnossa.

Mikä siitä tekee todellisen uhan? Varmasti joka kentällä löytyy pari sellaistakin vähän pelaavaa golfaria, jotka vuokraavat pelioikeuden kentälle, vaikka heidän kierrosmääränsä ei sitä tekisikään taloudellisesti kannattavaksi. Mä en vaan millään jaksa uskoa, että näitä ihmisiä olisi kovin monta.

Kokonaisuuden kannalta paljon parempi on madaltaa golfin aloituskynnystä. Sillä tavoin pelaajia saadaan lisää ja sitä kautta potentiaalisia osakkeen ostajia ja pelioikeuden vuokraajia. Mun mielestä tosin paras vaihtoehto olisi ollut kotikentättömät seurat. Niillä olisi vältetty nämä jäsenyyden avaamisen aiheuttamat sivuvaikutukset. Askel parempaan suuntaan tämä seurojen avaaminen kyllä on.