Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?Re: Pääkaupunkiseudun golf-osakkeet nousuu Talin kustannuksella?

#410657 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (2.12.2013 18:14:47)

Poodri Hoo kirjoitti: (2.12.2013 14:39:15)

KL kirjoitti: (2.12.2013 6:09:10)
Kaupungit ylläpitävät kunnalisveronsa turvin myös mm. kirjastoja kunnan alueella. Pitääkö jatkossa kaikki kirjatkin lainata ainoastaan kotikunnan kirjastoista?

Vastaavia esimerkkejä löytyy pilvin pimein.

Todella huono esimerkki. Kirjasto on peruspalvelu, joka löytyy joka kunnasta. Mitäs ne muut vastaavat tai edes vähän relevantimmat caset ovat?

Tähän on vielä pakko vastata.

No niin löytyy. Jos kunnan tukemia golfkenttiä löytyisi joka kunnasta, niin koko tämä paskanjauhantaketju olisi jäänyt syntymättä eivätkä idiootit vasemmistovaltuutetut käyttäisi sekuntiakaan aikaa populistisiin Talin golfkentän kaavoittamishankkeisiin.

Minkä helvatin takia Vuosaaren kentän päätä ei vaadita vadilla samoin perustein? Kattohuoneisto merinäköalalla ja venelaiturilla taitaa olla vasemmistolle liian kova pala, vai? Entäs Paloheinä? Ulkoilualue ja hevostalli heti vieressä. Ai niin, ratsastus on eliittiurheilua…

Ymmärtäisin koko haihattelun, jos ydinkeskustassa olisi 200 000 työpaikkaa, mutta kun työpaikat ovat hajallaan ja ihmiset sinkoilevat työpaikoilleen tyystin eri suuntiin. Kaiken lisäksi Hesan muoto ja infrastruktuuri tekevät koko liikenteen perin hankalaksi, ja nyt halutaan vielä lisätä 10 000 autoa Taliin??

Kukkuluuruu….

P.S. Helsinkiä pirun paljon isommissa eurooppalaisissa kaupungeissa on golfkenttä tai useita aivan ydinkeskustassa. Ei näytä siellä olevan ongelma, vaikka asukkaita on 5-10-kertainen määrä.

Niin on pakko vastata tähänkin. Tässä ja viereisessä golfkentät nousuun- ketjussa sinä ja kumppanit kiroatte kun alle hoitovastikkeen joudutaan vuokraamaan pelioikeuksia ja pelilippuja alle gf- hinnan. Samaan aikaan puolustatte henkeen ja vereen naapurikenttää kun se vuodesta toiseen Suomen parhaimpaan sijaintipaikkaan vetää golfareita kilpailukykyisempänä kuin suurin osa naapurikenttiä. Siitä kiitos kiitos kilpailua vääristävän kunnallisen tuen, joka koskee yhtälailla Vuosaarta kuin Paloheinää.
Helsingin ja kaikkien muidenkin kaupunkien ongelma on liian hajanainen rakentaminen, mikä nostaa infran kustannuksen kohtuuttoman korkeaksi ja lisää työmatkustamista. Jos sama määrä rakennetaan Sipoonkorpeen kuin Taliin, tarvitaan 20000 autoa.