Re: Ovatko pelaamisesta aiheutuvat hinnat laskussa ?!? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOvatko pelaamisesta aiheutuvat hinnat laskussa ?!?Re: Ovatko pelaamisesta aiheutuvat hinnat laskussa ?!?

#446446 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (4.2.2011 14:37:10)

puttarijari-._/ kirjoitti: (4.2.2011 13:57:55)

Tästä olen kirjoittanut monesti aikaisemminkin: ’Kuka tai mikä taho nämä rakentaa ja kenen kustannuksella?’

Jotain hieman parempaa pitäisi keksiä.

Näistäkö tulisi sitten p&p-kenttiä? Miksi mahdollisen konkurssin jälkeen kenttä ja sen maa-alue(pääkaupunkiseudulla) myytäisiin niin halvalla, että joku sen ostaisi alkaakseen pyörittää pay&play-kenttää? Miten nuo osakkaat, mikäli konkurssiakaan ei tule pääsisivät irti vastikkeenmaksuvelvollisuudestaan muuten kuin henkilökohtaisen konkurssin kautta tai onnistumalla luovuttamaan osakkeen jollekin toiselle.

Tuskinpa mikään p&p systeemi kannattaa Suomessa, syynkin ymmärtää kun viitsii katsoa ikkunasta pihalle. Kentän hoito edellyttää jonkinlaisen ennustettavan kustannus-/katerakenteen joten aina tarvitaan riittävästi sitoutumista. Miten sen sitten toteuttaa on eri juttu.

Eipä tuohon osakkuudesta luopumiseen tai muihinkaan muutoksiin ole helppoja ratkaisuja. Toki joitain realistisia mahdollisuuksia löytyy mutta ne edellyttävät pitkälle menevää yksimielisyyttä. Ja, ennen kaikkea pitää löytyä jonkin verran myös rahaa. Mutta, näistä lienee turha spekuloida täällä.