Re: Osakkeiden arvostamiseen vain yksi tie - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkeiden arvostamiseen vain yksi tieRe: Osakkeiden arvostamiseen vain yksi tie

#395257 Ilmoita asiaton viesti

Taiger kirjoitti: (11.6.2009 23:22:58)
Jotta osakkeiden omistaminen olisi järkevää, tulisi yhtiöiden leikata kuluja ja rajusti. Vastikkeet tulisi leikata vähintään puoleen nykyisestä, vastike saisi olla max. 250 €/v.

Ja verojakin pitäisi alentaa niin että kenenkään vero ei saisi olla yli 20 % tuloista, eikö niin?

Luultavasti yhdelläkään golfosakeyhtiöllä ei ole tänä päivänä sellaisia kuluja joista voisi noin vaan leikata. On päivänselvää, että golfkentän ylläpitokulut ovat sitä luokkaa, että kentän nielevällä joukolla maksajia ei päästä lähellekään Taigerin ehdottamaa hoitovastiketta. Jos välttämättömiä ylläpitokuluja leikataan ehdottamallasi tavalla, kentästä tulee lyhyessä ajassa entinen golfkenttä.
Hiukan realismia, pliis!

Taiger kirjoitti: Jos sijoitetulle pääomalle ei saa tuottoa, osakkeen arvo laskee vääjäämättä. Kaikki muu on silmänlumetta ja humpuukia, se on hyvin simppeliä ja raaka tosi asia.

Kuuleppas nyt Taiger, asia on niin että golfosakkeen ei ole tarkoitus olla mikään sijoitus eikä sille ole tarkoitustakaan hakea tuottoa. Sillä on tarkoitus hankkia pelioikeus kentälle samalla tavalla kun asunto-osakkeella on tarkoitus hankkia asumisoikeus taloyhtiöön.

Asiat eivät kuule ole niin simppeleitä kun ymmärtämättömyyttäsi kuvittelet.