Re: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoiteluRe: Osakkaille kierrosmäärästä riippuva hinnoitelu

#428406 Ilmoita asiaton viesti

bogeypeluri kirjoitti: (21.3.2012 13:07:14)
Nyt tämä keskustelu menee ihan p…leen. Ensin osakkeenomistajat rahoittavat kenttien rakentamisen niin että kaiken maailman kaukot ja supergolfilaiset pääsevät puoli-ilmaiseksi pelaamaan gf:llä ilman vastuuta kenttien hoidosta ja siihen liittyvistä investoinneista. Ja nyt sitten osakkeenomistajien pitäisi muka maksaa korkeampaa hoitovastiketta käyttäessään itse rahoittamaansa kenttää.

Ymmärrän ja hyväksyn sen, että golfin aloittamisen kynnystä tulisi madaltaa, mutta ei millä tahansa keinoin. liitto yritti jokin aika sitten terävöittää profiiliaan ja tukea osakkeenomistajia, mutta sai vastaansa täydellisen tyrmäyksen. Pitkässä juoksussa tämä vain tukee entistä enemmän kenttien sulkemista vieraspelaajilta ilman oman jäsenen seuraa…….

Ja eikka
……. Olen myös Joosepin kanssa samaa mieltä ’siitä onko piskuinen vastike + kierroskohtainen maksu osakekaupan virkistäjäksi’. Omasta mielestäni en ole tätä esittänytkään. Palstalla on esitetty varsin monimutkaisi viritelmiä asian tiimoilta.
Sen sijaan olen perännyt pelioikeustuotteita vähän pelaaville osakkeenomistajille, omistuksen edun pitäisi taipua myös nille, jotka erilaisista syistä joutuvat pitämään välivuoden/vuosia.

.

Tuo porrastettu vastikeasia on kääntynyt viime viesteissaä taas kerran vieraspelaamisen haittoihin.

Olen tuon viime vuoden lokkijahdin vuoksi tätä forkkaa aloittanut seuraamaan ja ehkä päässyt jotenkin kärryille hevijuuseriosakkeenomistajan sielunelämästä. Siis ehkä.

Milloin toi mantra, että raivajasukupolvi on kentan rakentanut ja seuraava sukupolvi tulee valmiiseen pöytään loisimaan on keksitty? Jos kenttä on vaikka rakennettu 90-luvulla, niin onhan kentästä voinut jo nauttia sen 20 vuotta.

Muutama kirjiottaja on pitänyt ajatusta käytön mukaan maksetaan enemmän tai vähemmän taas kerran lokkien juonena saada lisää peliaikaa kentille. Itse olen lähinnä hämmästynyt, ettei joustavan yhtiöjärjestyksen kenttäyhtiöitä ole käytännössä olemassa. Sama yhtiöjärjestys on kopioitu kaikille kentille ja sitten kun maailma muuttuu niin kaikilla on sama potentiaalinen ongelma.

Tuosta taloudellisesta riskistä on kysymys. Kun ainakin itse on tilanteessa, että rahalla on väliä, niin ei ole mielekästä riskin ottamista sitoutua ikuisesti golfyhtiöön. Kun tilanne on, ettei suurelle osalla osakkeita ole mielekkäitä jälkimarkkinoita, niin tuon taloudellisen panostuksen lopullisuutta peilailee.

Eikka on tuon tiivistänyt paremmin kuin itse osaisi. Jos omistaisin osakkeen, niin arvostaisin tuota mahdollisuutta pitää välivuosia nimellisellä maksulla, jos ei pelaisikaan.

Mutta nyt taas ollaan muna kana jne kohdassa. Oikein tai väärin, niin on sellainen mielikuva jäänyt itselle, että ideaali osakkeen omistaja on henkilö, joka maksaa sen täyden vastikkeen ja pelaa 10-20 kierrosta kaudessa. Eikä näitä rahoitusautomaatteja haluta vapaaksi päästää. Mutta KOROSTAN, että tämäkin aihe on jo käsitelty ja loppuu kaluttu eikä tarkoitus ole ohjata ketjua tuota taas puimaan.