Re: Osakekaupan tilanne ulkomailla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakekaupan tilanneRe: Osakekaupan tilanne ulkomailla

#419426 Ilmoita asiaton viesti

Larus ridibundus kirjoitti: (4.4.2013 19:21:17)
Suljettujen kenttien jäsenyydet ja pelioikeudet ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi yksityinen kaupata tai vuokrata toisille. Klubin toimielin päättää keitä jäseniksi kutsutaan tai hyväksytään. Eihän edes Marx halua olla jäsenenä sellaisessa suljetussa klubissa, jonne huolitaan hänen kaltaisiaan henkilöitä jäseneksi. Kaikki liittymismaksut tapahtuvat uuden jäsenen ja klubin välillä, ei niin, että uusi jäsen maksaisi jotakin poistuvalle jäsenelle. Taustalla olevan golfklubin yhtiömuodosta en ole varma, se voi toki olla jonkinlainen osakeyhtiö, osuuskunta tai muu osakkaiden yhtymä.

Ehdottomasti ei sellaisten mulquistien kanssa kukaan halua pelailla. Onneksi suurin osa vastaavista onkin ’lokkeja’, joten ei huolta moisesta vaarasta. Osalle vastaavista on sensijaan kertynny liiankin monen kentän osakkeita oikein vaivaksi asti, ja niiden keskimääräiset kierroshinnat taitaa olla useampia tonneja kierros viimeisen seitsemän vuoden ajalta,

PS Senpä takia olenkin Suomen mukavimmassa golfklubissa jäsenenä. Sen huomaa käydessä vierailulla esim Rinkussa tai muilla ns. hienommilla kentillä paikallisten käytöksestä, jos ne huomaa vääränvärisen bägilätkän. Sen mulkkumaisempaa käytöstä on vaikea löytää yhtikäs mistään. Olenkin sentakia järkkäillyt pelioikeuslätkät uuteen järjästykseen, ulkolaiset päälimmäiseksi ja jo käytös muuttuu huomattavan ystävälliseksi.