Re: Osakekaupan tilanne - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakekaupan tilanneRe: Osakekaupan tilanne

#419369 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (2.4.2013 18:16:28)

Ulkomaille kirjoitti: (2.4.2013 17:50:15)

Moni poliitikko ja virkamies voisi vetää aika suuren herneen nenään kommentistasi. Heillä kun olisi leivätön pöytä edessä jos olisi näyttöä siitä että kaavoituksen perusteena olisi kuvaamasi motiivit.

Mutta lakiasiat ja kunnianloukkaukset sikseen.Kaavoitus ja golf-osakkeet ovat lähtökohtaisesti kaksi aivan eri asiaa. Ihmisen on pakko asua jossain, mielellään lähellä elantoansa. Golf on vapaaehtoinen harrastus, jonka aloittamiseen tarvitaan suotuisa ympäristö.
Jos lajin kokeileminen edellyttää sekä GC:n suorittamista ja sitoutumista osakkeen kautta niin golf kuolee Suomesta parissa vuosikymmenessä.
Pitäkää tunkkinne.

En ole myöskään sanonut, että on pakko ostaa osake. Harrastuksen voi aloittaa p&p kentillä ja tahkota niitä. Mutta kun siirrytään hienommille osakekentille, niin pitää tehdä houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi osakkeen osto.

Ei se golf mihinkään kuole. Lajin vetovoima on niin suuri, että yksi osakkeen osto ei siinä polulla paljoa tunnu. Olethan itsekin ostanut osakkeen.

Golf on muutenkin suomessa naurettavan halpaa, ei ole lainkaan kohtuutonta pyytää vähän suurempaa sitoutumista.

*Ja mikäli muistat, juuri äsken ehdotin toisessa ketjussa mallia, jolla kaikki asiat ratkeavat. Keskitetty vuokraus yhtiön toimistoon. En muistaakseni siinäkään esittänyt, että on pakko ostaa osake?