Re: Onko dropatessa vapauduttava haitasta kokonaan? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOnko dropatessa vapauduttava haitasta kokonaan?Re: Onko dropatessa vapauduttava haitasta kokonaan?

#287255 Ilmoita asiaton viesti
KL

Rauski kirjoitti: (19.5.2010 16:22:31)
Tuli tässä mieleen kysymys tilapäisestä vedestä vapautumisesta. Pallosi on siis lammikossa keskellä väylää, kaatosateen jäljiltä koko pelialue on tilapäistä vettä, menet minne tahansa niin aina pursuaa vesi jalkojen alta. Kuitenkin tiiauspaikasta taaksepäin 100 metriä on kappale kalliota näkyvillä metsässä, mutta pelialueella, jossa ei vesi pursua jalkojen alta. Olisko tämä nyt sitten oikea paikka vapautua tilapäisestä vedestä, vai riittääkö vapautumiseen paikka joka ei ole lammikko vaan paikka josta vettä pursuaa kengän alta vähemmän. Tämä enempi niinku teoreettinen kysymys;)

Tietysti käytännössä kannattaa ennen pallon nostoa varmistua, että lähettyviltä löytyisi paikka jossa vapautuminen olisi mahdollista ja josta pallon pelaaminen on mahdollsista.

Kovin on taas teoreettinen tuo kysymyksesi….

Eiköhän kenttä olisi tuossa vaiheessa pelikelvoton eikä siellä ainakaan mitään kilpailua pelattaisi. Jos joku kaheli siellä omaksi ilokseen haluaisi mönkiä, niin vapautukoon tai olkoon vapautumatta.

Mistä muistuukin mieleeni, kun vuonna -93 marraskuussa pelasin erään ystäväni kanssa Rinkkua. Oli ollut kovin sateista ja vettä oli kerrassaan riittävästi. Nykyisen 15. väylän vasemmalla puolella oleva ojantapainen oli täynnä ja vettä oli niin paljon, ettei väylää 15 näkynyt veden alta lainkaan ja ainoa näkyvä ruohoinen paikka oli oikealla olevan metsän ja väylän reunan välinen raffi. Siihen piti sitten sihtailla. Lainasin kaveriltani eräänlaisen rautaykkösen ja löin 200-metrisen lyönnin keskelle tuota raffikaistaletta! Kyllä oli messevä olo!

Kentällä ei muuten näkynyt meidän lisäksemme kuin yksi ainoa pelaaja. Hulluja koko porukka…