Re: Omat rajat ja VISIO - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOmat rajat ja VISIORe: Omat rajat ja VISIO

#395866 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (13.5.2009 22:21:34)

data kirjoitti: (13.5.2009 17:08:41)
Ei ole olemassa mitään hyvää tekniikkaa tai ”toistettavaa swingiä”, joka olisi välttämätön ehto. Jotain välttämättömiä ehtoja voidaan asettaa sille, kuinka mailanpään tulee liikkua osumassa.

On olemassa erilaisia tapoja swingata, jotka sopivat eri yksilöille toinen toistaan paremmin. Hyvä toistettavuus sitten tulee jos on tullakseen harjoittelun kautta ja lahjakkuudella on tässä oleellinen merkitys lopputulokseen.

Ja tuota samaa jargonia on väännetty tässä maassa vuosikaudet, vilpittömästi vielä uskoen siihen. Siksi meillä on niin hiton paljon melkein hyviä pelaajia!

Olen samaa mieltä ts:n kanssa siitä, että puutteet swingitekniikassa estävät pelaajan nousemisen huippujen joukkoon. Tämä ei kuitenkaan mielestäni liity hirveästi keskustelun aiheeseen, sillä varsin puutteellisella tekniikalla voidaan vielä hyvin saavuttaa 0 -tasoitus.

Tärkeinpänä tekijänä harrastajapelaajien tulosten parenemisessa näen itse sen kuinka hyviä pelaajan ’huonot’ lyönnit ovat. Jos huono lyönti menee vielä suunnilleen kohteeseen päin ja lentää sunnilleen tavoitellun matkan, niin ollaan otettu pitkä harppaus tuloksen tekemisessä. Onnistuneiden lyöntien ei tarvitse olla Tiger Woods -tasoa, jos epäonnistuneet lyönnit ovat vielä aivan siedettäviä (mukaanlukien lähilyönnit).