Re: oakley??? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäoakley???Re: oakley???

#508428 Ilmoita asiaton viesti

Tyttöystäväni suureksi harmiksi lähes keräilen aurinkolaseja. Kasasta löytyy niin oakleyta, bolléa, cebéä, ray bania, smithiä ym… Käytän kaikkia joskaan en aivan tasapuolisesti. Yksiäkään en linssien puolesta voi haukkua. Oakleyt on ehkä käytetyimmät laseistani koska ne (eye jacketit) ovat monikäyttöisimmät. Ne käyvät siviilikäyttöön, lasketteluun (sopivat naamani muooon lähes täydellisesti) ja golffiin. Jos otan mukaan useammat lasit käytän bolléja golfatessa, koska niissä on helposti vaihdettavat linssit eri säille.

Sanoisin näin että jos et halua maksaa oakleyn preemiota niin osta Bollét jos taas merkin ’hinta’ ei haittaa niin osta Oakleyt. Laseina molemmat toimivat varmasti. Oakleyllä voit olla varma että saat vielä tulevaisuudessakin varaosia (ainakin linssejä), bollésta en ole varma.

Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa että hinta ei ole laadun tae ja että Oakleyt ovat ylihinnoiteltuja. Toistaiseksi parhaat omistamani yleisaurinkolasit ovat Oakleyt ja Bollét (jotka hukkasin). Ja kuten jo aikaisemmin joku mainitsi, niin Oakleyta ei alennuksella myydä kun taas Bolléa saatat saada jopa -50% kun optikkoliikkeet myyvät vanhaa varastoaan pois.