Re: Miten hurahdit gofiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten hurahdit gofiinRe: Miten hurahdit gofiin

#496832 Ilmoita asiaton viesti

Minulla golfura alkoi katsellessä muistaakseni Masters turnausta keskellä yötä (edelleen muistaakseni) yläasteikäisenä. Tästä on siis aikaa about 15 vuotta. Vanhemmat vähän ihmetteli kiinostustani. Oliskohan Faldo ollut silloin kova luu (luu kurkkuun :)).

Seuraavan kerran pääsin kokeilemaan golfia par 3 kentällä englannissa ollessani kielimatkalla. Joku rauta mulla oli ja putteri. Olisin halunnut jo silloin pelata enemmän, mutta kaverit ei halunneet 🙁 Noh kipinä jäi kytemään. Muistaakseni jo sillon vaadin itselle vasurin kepit.

Tässä vaiheessa pitää todeta, etten oikeasti muista kumpi noista yllä mainituista tapahtui ensin 🙂 Joo joo. Mulla on todella huono muisti 🙂

Sitten tais olla syksyllä 1996, kun kävin kaverini (kiitti Jere) kanssa muutaman kerran rangella ja taisin päästä kipinäkierroksellekin Vaaralle. Seuraavana keväänä (1997) greencard ’suoritus’ ja pelioikeus ja se oli siinä. Hekkasta hieman mukaillen: Silloinen tyttöystäväni, nykyinen vaimo ja tyttäreni äiti opiskeli eri paikkakunnalla, joten sain pelata arkisin joka päivä. Viikonloppuisin sitten nähtiin. Tulihan sitä pelattua.

Nykyään saa pelata vaan kaksi kertaa viikossa. Toivotaan, että tytär itse hurahtaa golfiin niin päästään sitten pelaamaan useammin 🙂 Maila, vasurin rauta 7, on jo odottamassa ’hurahtamista’ 🙂