Re: Minun ensimmäinen… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMinun ensimmäinen…Re: Minun ensimmäinen…

#511162 Ilmoita asiaton viesti

… golfkierrokseni tapahtui suoraan ulkomailla ’kilpailussa’, johon eräs ohjelmistotoimittaja oli kutsunut duunikaverini. Kaveripa sattui murtamaan nilkkansa juuri ennen kisaa ja komensi minut sijaisekseen. Olin erehtynyt kertomaan, että olen suunnitellut golfin alottamista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pakko oli mennä, ettei suomalainen sisu olisi menettänyt mainettaan siellä USAssa. Ja olinhan minä osallistunut opetukseenkin 1,5 vuotta aikaisemmin ennen kuin muutto esti silloin suunnittelemani golfuran aloituksen.

Aika armottomasti kyllä jännitti, kun oli 1.:n avaukseni vuoro ja oman porukan lisäksi tiiauspaikan takana katselivat seuraavan porukan pelaajat. Mutta edellisenä päivänä ostamani kaupan halvin driveri osui kuin osuikin palloon, joka lensi uljaasti oikealle kaartaen ainakin 150 metrin päähän eikä aivan vallattoman kauas väylästä. Olisi varmaan löytynytkin, mutta scramble-kisassa ei viitsitty sitä lähteä etsimään, kun joku kaveri oli löytänyt väylän avauksellaan.

Kierros oli oikein mukava ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kierrokseen sattui tietenkin kaikkea hauskaa ensimmäistä kertaa: onnistunut avaus, onnistunut rautalyönti, vesiesteeseen lyönti, huti, jne. … Mutta tärkeimpänä varmaankin ensimmäinen onnistunut birdie-putti, joka oli reilu 15 metrinen kahden breikin tuuppaus, jolla oli tarkoitus selvittää linjoja porukan pelimiehille. Sekin tuli edellisenä päivänä ostetulla kaupan halvimmalla putterilla, josta en ole sen jälkeen luopunut enkä luovu niin kauan kuin putti kulkee.