Re: Milloin uusi pallo muuttuu pelipalloksi? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMilloin uusi pallo muuttuu pelipalloksi?Re: Milloin uusi pallo muuttuu pelipalloksi?

#271614 Ilmoita asiaton viesti
ts

MREX kirjoitti: (13.5.2014 22:25:47)

ts kirjoitti: (13.5.2014 22:20:17)

MREX kirjoitti: (13.5.2014 22:12:56)

Hassua PB kilpailuissa on erikoispalkinnot, kuten lähimmäs lippua, pisin draivi ja paras scratch. Tämä viimeinen joskus aiheuttaa pelin hidastumista, vaikka ei olekaan kilpailun pelimuoto.

Tiedän, olen taas väärässä.

Niin olet. Mitä hemmetin tekemistä sillä scr-pelimuodolla on hidastumisen kanssa.

Ymmärtääköhän kirjoittajat edes mitä scr tarkoittaa. Se tarkoittaa vain ja ainoastaan, että pelataan ilman tasoituksia. Sen kautta scr-pistebogi olisi varmasti kaikkein nopein pelimuoto

Herralla taitaa pätkiä hieman. Scratch pelissä reiän tulos saattaa olla 30 tai 50 lyöntiä, kun taas pistebogissa par5 reiällä 10 taitaa olla huonoin millä saa pisteen. Luulisi, että tuo 30 lyöntiä vie kauemmin kuin 10 lyöntiä.

Ei taatana ole todellista enää… MISTÄ NÄITÄ OIKEEN SIKIÄÄ???

Scr ei ole sama kuin lyöntipeli, vaan tarkoittaa ettei tasoituksia huomioida. Ymmärrätkö? Siis pistebogia scratchinä pelatessa eagle antaa 4, pörö 3, par 2 ja bogi yhden pisteen. Tuplasta ylöspäin se on sitten pelkkää nollaa.

Ja tuhtimolle sen verran, että totta kai pelaajan korttiin merkataan lyönnit jos jommassa kummassa pelimuodossa vielä pisteitä tulee. 99,9% tapauksista siis händärein pelatessa lyödään palloa useamman kerran ennen kuin saldo loppuu. Vielä hullumpaa tuossa valossa jonkun väittää että scr olis hcp:tä hitaampaa. Juurikin päinvastoin on asia