Re: Miksi tuuppari tarvitsee monta prota? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMatoilta lyönti sekoittaa svinginRe: Miksi tuuppari tarvitsee monta prota?

#249507 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Talviajan sisäharjoittelun tulisi olla monipuolista. Pääpaino kilpailevilla ammattilaisilla näkyy olevan lihaskuntotreenit noin kolmasti viikossa kuntosaleilla. Lyöntihalleissa käydään lähinna puttaamassa ja hiomassa lähipeliä.
Tosipelurit ovat lisäksi viikkotolkulla etelässä harjoitusleireillä.
Tuosta punttisalihommasta vielä: kuinka moni suomalainen proksi itseään kutsuva kykenee laatimaan valmennettavalleen henkilökohtaisesti räätälöidyn saliohjelman vuodeksi eteenpäin, suorittamaan harjoittelun jokaviikkoisen seurannan ja lomittamaan tämän oikealla tavalla muuhun, pitkäkestoisempaan liikuntaan ja nämä yhdessä sisähallissa tehtävään lyöntiharjoitteluun?
Olen nimittäin aika monelta pyytänyt, mutta ei ole onnistunut, ei ole koulupohjaa. Piti kääntyä oikean kuntoharjoittelun valmentamisen osaavan pron puoleen. Nyt on mapillinen ohjelmia, jotka vaihtuvat aina kuukausittain ja homma ’raa`istuu’ mitä lähemmäs pelikauden alkua mennään. Pitkän lyönnin ehtii palauttaa mieleen muutamsaa viikossa tuossa huhtikuun tienoilla.
Vielä huippupelaajissa (en todellakaan itsessäni) pysyäkseni, heillä saattaa olla 3 – 4 eri valmentajaa ympärivuotisessa työsuhteessa.
Jos tavallinen suomalainen klubipelaaja pystyisi saamaan tarvitsemansa avun yhdeltä ja samalta henkilöltä, joka lisäksi järjestää matkoja, voisi hänelläkin olla taloudellisia edellytyksiä puhua omasta – hmmm duoda – PROsta.