Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?

#410371 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (10.12.2013 19:12:39)

haamu kirjoitti: (10.12.2013 19:04:45)

KL kirjoitti: (10.12.2013 18:48:42)

haamu kirjoitti: (10.12.2013 17:39:01)

3×25€=75€

Esim. mielestäni Suomen parhaimmalla kentällä Kytäjällä en ole koskaan maksanut yli 38€ hintaa vierailusta. Hygissä muistaakseni max 30€ pitkin hampain.

Niinhän tuo tuntuu olevan, mahdollisimman halvalla pitää päästä 😉

Hinnoista puhuttaessa olisi hyvä erotella virallinen hinta epävirallisesta hinnasta. Jos Kytäjä ei olisi osakekenttä ei olisi Kytäjän pelilippujakaan tai platinakortteja. Cädärin tiskiltä nimittäin ei alennusta heru.

Btw, myytäisiinkö P&P-kentille halpoja pelilippuja..?

Just näin, jos voit valita maksatko vierailusta sanotaanko 35€ tai 75€, maksat sen 35€.

’Virallinen hinta’ kai on lähinnä ns. ’pyyntihinta’ ja ’epävirallinen hinta’ vastaavasti toteutunut hinta. Lähinnä tietysti kiinnostaa tuo toteutunut hinta, mutta tavallaan kiinnostavaa on myös pyyntihinta joka kuvastaa ko. kentän tilannetta jollain tavalla.

Itse näen tuon kovin eri tavalla. Ei golfkentällä ole olemassa mitään pyyntihintaa, vaan listahinta on se mikä maksetaan, jos pelaamaan halutaan. Kaikki mahdolliset alennuskupongit ovat osakejärjestelmän synnyttämiä eikä sellaisia olisi olemassakaan ilman osakekenttiä. Tämän kun tajuaa, ymmärtää myös millä tavoin ns. gf-pelaaminen on tänä päivänä sidoksissa osakekenttiin ja niiden toimintaan. Kenties ymmärtää samalla, että noihin toteutuneisiin hintoihin kaikilla muillakin on mahdollisuus kuin vain osakkailla.

Ja edelleen kysyn myytäisiinkö P&P-kentille halpoja pelilippuja?

Niin, sinä voit nähdä tilanteen eri tavalla, mutta fakta vain on että golfkentillä on pyyntihinnat eli listahinnat ja täysin eri asia on mitä vierailuista kulloinkin tai keskimäärin maksetaan.

Näin sekä pelaavana osakkaana että pelioikeuksia ulosvuokraavana sekä kohtuullisen rahamäärän myös eri kentille tuovana vierailevana myös toteaisin, että aivan turha lähteä esim. pelilippujärjestelmää kritisoimaan. Se antaa osakkeenomistajille hyvän mahdollisuuden optimoida omaa pelaamistaan. Sama pätee pelioikeuden vuokraamiseen, eli mielestäni karahtaa omaan nilkkaan jos lähdetään pelkästään pelaavien osakkaiden oikeuksia ajamaan kuten käsittääkseni esim. Kultakorttijärjestelmässä lähtökohta on.

P&P kentille myydään varmaan sitä mitä omistaja päättää, kuten muillekin kentille?