Re: Mikko Singaporessa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMikko SingaporessaRe: Mikko Singaporessa

#360617 Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän Mikolla ole parantamisen varaa sekä menttaalipuolella että tekniikassa.

Menttaalipuolen heikkoutta osoittaa jo pitkään jatkunut epäonnistumisten sarja. Lähes jokainen kisa menee saman kaavan kautta. Tuntuu siltä, että mistään vastoinkäymisistä ei ole opittu mitään. On suoranaista tyhmyyttä toistaa samoja virheitä kerrasta toiseen.

Tekniikkapuolella on korjattavaa sekä peruslyönnissä että varsinkin puttaamisessa. Mikon puttiasento pitäisi korjata ensitilassa. Ei tuolla ’putterinkärki ylhäällä’ -asennolla voi putata tasaisen varmaa tulosta. Tuossa asennossa mailan lapa pysyy reiän suuntaisena vain pienen hetken. Oikeaoppisessa puttiasennossa kädet ovat ylempänä hartialinjalla jolloin mailan lapa saadaan pysymään pitemmän matkan reiän suuntaisena. Näin saadaan suurempi virhemarginaali osumahetkelle ja tietysti suurempi todennäköisyys sille, että lapa osuu palloon suorassa kulmassa.

Valitettavasti valmentajalla ei tunnu olevan joko halua tai taitoa puuttua näihin tekniikkaongelmiin. Pitäisikö harkita valmentajan vaihtoa?

Kyllä tämä Mikon taaperrus on kestänyt jo tarpeeksi kauan. Asioille pitäisi tehdä pikaisesti jotain. Valitettavasti tämä näyttää pahaenteisesti tyypilliseltä suomalaiselta harjoitteluasenteelta. Jatketaan vain samoilla linjoilla vuodesta toiseen vaikka mitään edistystä ei tapahdu.