Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2 - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikä on svingi? Voimantuotto vol. 2Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2

#207520 Ilmoita asiaton viesti
ts

data kirjoitti: (23.5.2013 15:57:43)

ts kirjoitti: (23.5.2013 14:39:36)
Jokainen hyvä tuotos päätyi data/B akselin älyttömyyksiin

Olen aika eri linjoilla tässä. Tällä foorumilla aikoinaan kirjoittaessani olen pääasiassa pyrkinyt väittelemään ja joskus keskustelemaankin niiden aiheiden parissa, jotka liittyvät omaan osaamiseeni. Eli fysiikkaan yleensä ja sen soveltamiseen golfissa. Jos joku on esittänyt fysiikan lakien valossa mahdottomia asioita, olen siihen puuttunut. Tämä on ollut minun tapani toimia. Joku muu on innostunut vaikkapa säännöistä, jos on asiantuntija sillä alueella. Jos joku korjaa minun sääntöosaamistani, otan tiedon kiitollisena vastaan, enkä ryhdy kyseistä henkilöä vuodesta toiseen moittimaan täällä tai muuten kiukuttelemaan. Jos ihminen ei kykene hyväksymään sitä, että on väärässä silloin tällöin, kannattaa harkita muita harrastuksia kuin foorumikirjoittelua. Tunnetut foorumit tavoittavat varsin laajan kirjon ihmisiä. On hyvin ellei peräti erittäin todennäköistä, että niissä törmää henkilöihin, joiden ymmärrys monissa asioissa ylittää yhden jos toisenkin oman tason.

Sinun fysiikan ymmärryksesi vaan valitettavasti on ollut niin kovin rajoittunutta, että et ole pystynyt koskaan näkemään niitä viereistä vaihtoehtoja, jotka tuottavat saman tai paremman lopputuloksen kuin nuo sinun vaillinaisiin teorioihisi perustuvat.

Yksinkertaisesti sanottuna, olet vänkännyt vastaan, koska teorioistasi on puuttunut olennaisia palasia ja palasten yhteisvaikutuksen ymmärrystä. Jostain syystä sitä kovin paljon näyttää puuttuvan monilta muiltakin fysiikkaa (liikaa) opiskelleilta ja pohtineilta.