Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2 - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikä on svingi? Voimantuotto vol. 2Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2

#207518 Ilmoita asiaton viesti
ts

Nips kirjoitti: (23.5.2013 12:46:32)

ts kirjoitti: (23.5.2013 11:51:25)
Sitten kun mennään ihan puhtaasti henkilökohtaiselle tasolle ja aivan eri maailmasta oleviin aiheisiin käyttäen ketjua keppihevosena, se ei voi olla kuinmerkki ihmismielen pahasta sairaudesta.

Rupesin miettimään aiempaa viestiäni. On tulkittavissa ikävällä tavalla. Osaltani ajattelematon krjoitus.

Osaltani ajattelematonta myös siten, että parempaahan ’mainontaa’ olisi kirjoittaa svingistä sanotaanko asiallisemmalla ja teknisemmällä tasolla. Tässäpäs muuten tarjolla aika hyvä vinkki?

Mulla ei ole halua täällä mainostaa sen enempää ja kyllä aikanaan tuli varsin asiallisesti yritettyä asioista kertoa. Jokainen hyvä tuotos päätyi data/B akselin älyttömyyksiin ja velton ym paskanheittoon. Siksi sitä ei enää tällä palstalla toimestani nähdä.

Se ihmismielen sairaus ilmenee hemmetin hyvin esim yliherkkyytenä ’mainostamiseen’ ja asioiden esilletuomiseen. Kun suurella innolla aikanaan yritin alkaa 4Dswingin kautta tehdyistä löydöksistä kirjoittamaan, niin mikäpä oli seuraus siitäkin.. aika pian huomasi että ei täällä ketään (tai ainakaan äänekkäimpiä) pätkääkään kiinnosta tuollainen, vaan keskittyminen on ihan muissa aiheissa.

Tuon kautta voi sitten miettiä miksi nettipersoona ts täällä käyttäytyy aivan toisin kuin muissa ympyröissä..