Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2 - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluMikä on svingi? Voimantuotto vol. 2Re: Mikä on svingi? Voimantuotto vol. 2

#207509 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (22.5.2013 16:05:50)

ruupe kirjoitti: (22.5.2013 15:52:15)
Minä uskon vakaasti, että nämäkin jotka sinulle v***levat täällä napsivat helmiä sinun kirjoituksistasi. Kyse on vain sinun foorumipersoonastasi, se houkuttelee aika vahvasti reagoimaan. Minä ainakin sain tästä ketjusta vahvistusta omalle tekemiselleni, kunhan vain ensin ohitin kaikki ’viihteellisyydet’. Muuten: pudotetaanko ne kädet selän takana tietoisesti vai tippuuko ne lantion liikkeen takia? Tämä nyt taitaa kyllä olla vain semantiikkaa.

Kalasteluahan tuo B/data on jatkuvasti harjoittanut, mutta ei kehtaa sitä rehdisti kysyä, siitä pitkälti oma käyttäytymiseni. Ja monen muun provoilu on samaa sarjaa, eli tarinat haluttaisiin kuulla, mutta niitä pyritään saamaan ulos vittuilun voimin… ei toimi niin pojjaat se, ei.

Onhan se ihan oikeesti aika hirvittävää ja huvittavaa samaan aikaan, että ihan ilmaseks olis tietoa ja väärien uskomusten oikaisua ollut tarjolla, mutta ei se täällä Suomen suurimmalla golffoorumilla ketään kiinnosta. Tuntuu enemmän olevan sairaiden mielten paikka toteuttaa itseään omassa hienossa harrastuksessaan.

Niin ja ei niitä käsiä sinne selän taakse kannata päästää, jää pahasti jumiin jos niin tekee, eikä se oikeestaan ole ymmärryksen alkumetreillä edes kovin olennaista.

Minun lapsus tuo selän mainitseminen. Tarkoitin tietysti käsien putoamista flätimmäksi.