Re: Matti ja Teppo - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMatti ja TeppoRe: Matti ja Teppo

#271854 Ilmoita asiaton viesti
KL

PG kirjoitti: (5.3.2014 9:59:34)

Sir Smokki kirjoitti: (4.3.2014 14:59:08)

KL kirjoitti: (4.3.2014 14:43:44)
Sir Smokki varmaankin kertoo mitä hän tarkoitti kysymyksessään sanoilla ’Matti tekee pallon tunnistamisen kaikkien sääntöjen mukaan’.

Kyllä tästä oli tarkoitus ilmetä, että Matti merkkasi pallon, nosti pallon, tunnisti pallon ja asetti sen takaisin sääntöä 12-2 noudattaen.

Ja myös siitä ilmenee, sisältäähän *kaikkien sääntöjen mukaan” myös nostamisen.

Tuota samaa, mitä KL tuossa kysymyksellään ilmeisesti tarkoitti eli nostettiinko pallo, itsekin mietin dec. 12-2/1 tapauksessa: “a player finds a ball of the same brand, model and identification number as the ball he is playing. The player assumes it is his ball, even though it does not carry an identification mark as suggested in Rule 12-2, and plays it.”

Miten palloa nostamatta voidaan olla varmoja siitä, että siinä ei ole merkin, mallin ja numeron lisäksi vielä jokin ylimääräinen tunnusmerkki, jota pelaajan pallossa ei ollut?

Ei voidakaan olla varmoja, siksi tuossa deccarissa on sana ’assumes’.

Mutta olen samaa mieltä siitä, että tämä deccari vaatisi oman selventävän deccarinsa, jotta kaikki lukijat voisivat olla vuorenvarmoja siitä mitä tuossa deccarissa halutaan sanoa.