Re: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMankkaan kaatopaikkaRe: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta

#359197 Ilmoita asiaton viesti

aivotonta kirjoitti: (2.3.2007 15:49:40)

Helmi-paikka se on myös muille. Miksi se pitäisi pyhittää golfille?

Siksi, että golffaajat ovat valmiita maksamaan siitä miljoonia euroja (laskelmia asiasta on esitetty täällä jo useampaankin kertaan) ja tämä säästää Espoon rahoja. Näin verotuloja voidaan käyttää johonkin muuhun, vaikka koirapuiston rakentamiseen.

Jos tämä ei sinulle kelpaa, niin voittehan te perustaa Mankkaan koirankusettajat & -paskattajat oy:n, ehdottaa sinne Valtavan Koirapuiston rakentamista osakemyynnistä saamillanne rahoilla ja tarjoutua osallistumaan alueen kunnostamiseen kyseistä golf-hanketta isommalla summalla (n. 3 milj.€). Siinä pyyhittäisiin Tapiola golfin suunnitelmilla pyllyä (koiran?) ja saisitte sinne ihan oman alueen, jonne ei taatusti olisi golfmailojen kanssa mitään asiaa! Ei vaan, veronmaksajien rahoillahan se pitäisi teille rakentaa….

No niin, tulipahan vähän provosoiduttua. Harmittaa jo nyt… Minä uskon, että sinuakin harmittaa, kun lähellä oleva ulkoilupaikka ei enää golfkentäksi rakennettuna ole täysimääräisesti sinun käytettävissäsi. Näin siinä nyt kuitenkin käy. Aina ei saa, sitä mitä haluaa.