Re: Lyhyt helppo lisätään lisää… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLyhyt helppoRe: Lyhyt helppo lisätään lisää…

#288291 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (2.6.2010 16:10:42)
Asettamisen tarkoitus on saada pallo takaisin paikalle, josta se on nostettu, tai säännön 27-1 tapauksessa mahdollisimman lähelle sitä paikkaa, josta edellinen lyönti lyötiin. On päivänselvää, että käsin asettaminen on se kaikista näppärin tapa, mutta sitä ei ole säännöissä mitenkään erikseen spesifioitu. Tietenkin voidaan spekuloida sillä, että lordit eivät ole koskaan edes kuvitelleet, että joku voisi asettaa pallonsa muutoin kuin kädellä, mutta jos kädellä asettaminen olisi ehdotonta, voisi kuvitella siitä olevan jokin maininta säännöissä tai edes deccareissa. Vaan eipä ole mitään mainintaa moisesta.

Ehkä lordit on ajatellut huonoselkäisiä tai vammaisgolffareita tai jotain ja siksi jättänyt määrittelemättä miten pallo asetetaan. Kai sitten on sama miten asetetaan kunhan asetetaan.

Eikä taida olla droppaamistakaan määritelty millä pallo tiputetaan, kunhan seisotaan suorana pidetään palloa olkapään korkeudella ja käden etäisyydellä ja pudotetaan se. Vai löytyyko droppaamisesta joku deccari?
’He must stand erect, hold the ball at shoulder height and arm’s length and drop it.’