Re: Linkkikätkö - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#225964 Ilmoita asiaton viesti

Henkka kirjoitti: (4.9.2009 12:38:59)
Kävin tänään ensimmäistä kertaa pitkään aikaa Peuriksella. Olen alkanut oikein tykkäämään lähipelitreenistä ja Peuriksen ohi olen aina ajellut kun en ole sinne nurmipellolle viittinyt mennä.

Noh, tänään sitten ajattelin että menepäs Peuriksen rangelle lyömään pari koppaa palloja. Yllätys oli valtava kun näin mitä siellä oli tapahtunut. Lähipelialuella oli käynyt täysi remppa. Ihan hiton hieno. Oli kumpuja ja muotoja ja pääsi pitsailemaan vielä yli viisikymppisiä. Greeni nopea, että ihan oikeasti piti huomioida breikit ja spinnit.

Range jäi kun niin innostuin tuosta tykkäämästäni lähipelitreenistä. Peurikselle hatunnosto. Alue oli hieno niin visualisesti kuin teknisestikin.

Jos nyt jotakin miinusta on pakko sanoa, niin kun kävin kuikuilemassa rangella, nurmilyöntipaikat oli kyllä aikamoiset, bunkkapaikka tosi omituisessa paikassa ja sen ’greeni’ täysin hyödytön, puttigreeni edelleenkin aika epäkäytännöllinen kun kallistus käytännössä on vain yhteen suuntaan, mutta nehän ei ole huonontuneet, pysyneet vain ennallaan, eli se mitä siellä on uutta tehty oli kyllä hienoa jälkeä.

Tässä kun pohdiskelen ensi kesän kotikenttää Peuriksen lähipelialue veti kyllä kovat pinnat kotiin. Vuoden siellä olin jäsenenä ja henki on upea. Ja nyt myös lähipelialue.

Totta kirjoitat. Lisäksi kentät ovat tänä vuonna olleet aivan älyttömän hienossa kunnossa, parhaimpana niistä seitsämästä vuodesta, jotka minä tunnen. Esim. Porkkalan greenit olivat 8.4 avattaessa paremmat kuin useimmilla Suomen kentillä päästiin koko kesänä. Tällä hetkellä greenit ovat molemmilla kentillä poskettomat ja kaiken lisäksi nopeat.

Lisäksi murheenkryynin Porkkalan surkealle loppupäälle tehdään syksystä iso remontti. Siitä tulee jopa ihan pelattava, pahimmat tyhmyydet korjataan. Ihan tässä vesi kielellä odottelee ensi vuotta.