Re: Lasten ja nuorten aktivointi golfiin - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLasten ja nuorten aktivointi golfiinRe: Lasten ja nuorten aktivointi golfiin

#533371 Ilmoita asiaton viesti
ts

Hana kirjoitti: (26.4.2014 13:55:14)
[
Ts:n kuvaamaa opetustuokiota en suostu uskomaan yleistettäväksi, ennemminkin stereotyyppiseksi kuvaukseksi huonosta opetustuokiosta, joista toki jokaisella koulun käyneellä on myös kokemusta.

Ehdotus: Älkää proot ja muut golfasiantuntijat odottako koulujen yhteydenottoa, vaan tehkää kouluille, oppilaille, golfille ja mahdollisesti myös omalle kurssitoimintabisneksellenne palvelus ja lähestykää ITSE kouluja, ilmaiseksi. Uskon, että ilmaiset tunnit tulevat palkituiksi jatkossa. Jos eivät, mitä menetit? Kouluissa on paljon avarakatseista ja uusista virikkeistä kiinnostunutta väkeä, jotka ilahtuvat uusista ideoista. Tulevatpa hoidettua nekin koulut, joissa ts:n kuvaamaa tapahtuu.

Niin.. toki kokemukset tuosta ovat vain yhdeltä kentältä huonoja, vaikka niitä parikymmentä onkin eri opettajista ja eri ryhmistä. Pelottavaa katseltavaa. Toisella kentällä sitten toimintaa vetikin koulutettu ja kokenut golfohjaaja, ei siis pro, mutta tehtävään pätevöitynyt.

Minua kuitenkin ihmetyttää, että täällä meitä neuvotaan tekemään sitä mitä on tehty jo yli 10 vuotta 😉 Tosin voisi sanoa tulosten olevan hyvin liki nollaa, kuten oli liiton koulugolf projektissakin. Vieläköhän se on jossain muodossa hengissä?