Re: Ladyt kehnoa peliseuraa? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLadyt kehnoa peliseuraa?Re: Ladyt kehnoa peliseuraa?

#479404 Ilmoita asiaton viesti

golfbird kirjoitti: (20.4.2007 18:02:48)
Vaikka haastatkin vain miespelaajat keskusteluun, niin enpä voi olla kommentoimatta. Ikäväkseni kuulun tuohon kategoriaan eli nainen yli 35 v. ja händärikin vielä päälle 20 (mutt ei kauan), jotka kaikki leimasit ’ladyiksi’.
Pelaan tällä hetkellä n. 130-140 kierrosta vuodessa (siis pari viime vuotta, kun ei ollut taakkana kiukuttelevaa avomiestä). Tunnen säännöt ja etiketin sekä osallistun myös kilpailuihin aktiivisesti ja myöskin harjoittelen. Vieraskentilläkin kierroksia tulee useampi kymmen ja useimmiten on peliseurani ollut ihan ok – poikkeuksia toki on ja sanottakoon, että ovat olleet sekä äijiä että ladyjä niin nuoria kuin vanhempiakin.
Myönnän kyllä, että koska pidän nopeasta etenemisestä tulee usein pelattua mies seurassa ja usein olemme pienen kilpailunkin saaneet aikaiseksi, jolloin myöskin avaan kelt. tiiltä. Minulle golf on urheilua, mutta myös kiva tapa sosiaaliseen kanssakäymiseen. Olen opetellut itsehillintää ja ’sietämään’ muiden tapoja, joskus on myöskin hienovaraisesti ohjattava pelinopeutta ja autettava niin säännöissä kuin etiketissäkin – olemmehan kaikki erilaisia.

Kumma kyllä, kun teen ajanvarauksen netissä niin saan poikkeuksetta pari mies pelaajaa seurakseni eli en siis voi olla leimaamasi eikö ole ihmeellistä.

Olisin kyllä halukas pelaamaan kierroksen kanssasi, jotta voisin ’testata’ oletko itse niin hyvää ja virheetöntä peliseuraa, että voit leimata muut sukupuolen, iän ja tasoituksen perusteella.

Otatko haasteen vastaan – onko sinusta miestä siihen?????????

Kerrankin saadaan mielipide ’Leidien’ puolelta. Kierrosmäärä on ammattilaistasoa, mutta tasoitus ei oikein korreloi.

Jos mies ei enää ilm. pelaa mukana on varmaan tapahtunut positiivista kehitystä pois peruskuviosta. Hitaat puttilinjan päälle astuvat ’Leidit’ nimittäin tulevat pelaamaan miehensä kanssa vanhasta tottumuksesta.

Ilman miehen läsnäoloa moni on välmis jättämään typerän suorituskeskeisen lajin ja hakemaan haasteita ryytimaan kehittämisestä. Näin väitän.