Re: Kytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu. - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu.Re: Kytäjällä kenttä upeassa kunnossa. Suurimmalla osalla mitä sattuu.

#490518 Ilmoita asiaton viesti

En ihmetteleisi vaikka jokunen osake olisi Venäjälle kaupattukin. Laakkosilla on busineksia siihenkin suuntaan. Tuskin niitä osakkeita kuitenkaan Ladoihin vaihdetaan, enkä itseasiassa ole kuullut muistakaan nimim. ’XXL:n’ mainitsemista huhuista.

Maailma on paljon muuttunut viimeisten kymmenen vuoden aikana. Venäläisetkin ovat nykyään varsin varakasta ja business-henkistä porukkaa. Itselläkin on jo parinkymmenen vuoden ajalta miellyttävät kokemukset yhteistyöstä heidän kanssaan. Kauppaa on tehty muuallakin kuin Mikadossa ;). Eikä kyrillinen fonttikaan aiheuttaisi sen suurempia ongelmia.

Suomessa ollaan siinä mielessä fiksuja ettei liitytä NATO:on kuten kaikki muut Venäjän naapurimaat ovat tehneet. Tämä antaa luottamusta ystävällisten naapuruussuhteiden kehittymiseen. Se tulee lähitulevaisuudessa konkretisoitumaan todella isoina venäläisinä investointeina. Joku sähköjohdon vetämishanke on vain pikkupottuja. Niin että kannattaa katsella niitä fontteja myös sillä silmällä.

Ja, jottei vallan eksytä aiheesta niin toistetaan että Kytäjän kentät ovat todellakin varsin hyvässä kunnossa.