Re: Kytäjä ja peliliput - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKytäjä ja peliliputRe: Kytäjä ja peliliput

#532075 Ilmoita asiaton viesti

Ei tosiaan tervettä jos yhtiö kilpailee omistajiaan vastaan. Pelilippujen mahdollinen suuri määrä markkinoilla on oire, ja oireen hoitaminenhan ei paranna itse sairautta. Todellinen sairaus piilee syyssä tai syissä siihen, että osakkaat joutuvat myymään pelilippuja.

Viime vuonna Nordcenterissä oli tavallaan päinvastainen ratkaisu: kenttä oli käytännössä suljettu muilta gf-pelaajilta kuin pelilippujen ostaneilta ja yhtiö oli järjestänyt osakkaiden pelilippujen myyntiä. Tavallaan ihan hyvä ratkaisu mutta tuskin kuitenkaan paras.

Sairaus lienee siinä että osakas joutuu maksamaan pelioikeudesta silloinkin kun ei sitä tarvitse. Silloin sairauteen kohdistuvia ratkaisuja lienevät ’jos ei pelaa ei myöskään tarvitse maksaa pelaamisvastiketta’ tai takuuhinta osakkaille, jotka jättävät pelioikeutensa kenttäyhtiölle vuokrattavaksi tmv.

Peliliput ovat merkittävä osakasetu ja yhtiölle siis edullinen verrattuna pelioikeuden valitsemiseen, joten etua ei täten ole syytä rajoittaa lipunmyyntiä vaikeuttamallakaan.

Ehkä yhtö voisi ostaa/välittää osakkaan pelilippujakin, mutta siihenhän ei ole tarvetta, jos sairaus on hoidettu.