Re: Kultakortti - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Kultakortti

#398270 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (30.1.2009 12:02:34)
Niin [pelaavat osakkeenomistajat] hyötyvät, mutta kuka sen lystin maksaa? Sitähän Chip tuossa peräänkuuluttaa. Jos kerran jokainen näistä kymmenestä kentästä menettää rahaa enemmän kuin saa, niin where’s the beef?

Osakkeenomistajathan sen maksaa, sehän on täysin selvä. Mutta osakkeenomistajat saavat myös hyödyn, joko monipuolisempina pelimahdollisuuksina tai osakkeen arvon kohoamisena.

En usko, että Kultakorttisysteemi järkevästi toteutettuna oleellisesti pienentää greenfeetuloja. Toisaalta ravintola- ja proshoppalvelut voivat saada pienen piristysruiskeen. Ainakaan oman klubini osalta ei tarvitse olla kauhean huolestunut greefeemenetyksistä. Tarvittaessa pärjäisimme ilman näitä tuloja. Homman nimihän on kuitenkin vastavuoroisuus: käydään ahkerasti vieraissa ja toivotetaan vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Sitä parempi, mitä vilkkaampaa kanssakäyminen on. Tähän Kultakorttisysteemi tuo hyvän työkalun.

Joillain kentillä voi olla järkevää rajoittaa esim kevään kysyntähuippuja. Viime vuonna päivittäinen sopimuspelaaminen oli rajoitettu x pelaajaan päivässä. En muista mikä raja oli, se ei kertaakaan estänyt varausta.