Re: Kipeät sormet - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKipeät sormetRe: Kipeät sormet

#370478 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

tohtiikohan tähän vastata mitään kun taas on pian joku moittimassa kun antaa ’lääketieteellisiä’ neuvoja vaikka ei tiedä mistään mitään… 🙂

oli kyseessä aloittelija tai ammattipelaaja niin vianetsinnässä yleensä lähdetään seuraavassa tarkastusjärjestyksessä

1. ote

2. ote

3. ote

En voi tältä istumalta sanoa onko ’perusotteesi’ oikea, mutta kannattaa tarkistuttaa prolla, se ei varmaan vie kuin pari minuuttia. Väärä ote vaikuttaa ranteiden toimintaan ja väärä ranteiden toiminta vaikuttaa kaikkeen muuhun.. ja vaikka ote olisi oikea, voi ranteita ’käyttää’ muutenkin väärin. Lähtisin rangella ’löysin rantein’ miettimään ranteiden toimintaa hiljalleen svingailemalla ilman palloa. Jos taakseviennissä vasen ranne taittuu kämmenselkäpuolelta kuperaksi niin se takuulla ’hermostuttaa’ kyynärvartta. Eli vasen ranne tulisi kämmenselkäpuolelta olla taakseviennissä hieman kovera, toisin sanoen samassa kulmassa kuin alkuasennossa.

Ja kyllä näin syksyn kylmetessä 100 huonoa osumaa tärisyttää käsiä ihan riittävästi, alkulämmittelystä kannattaa huolehtia hyvin eikä varmaan olisi huono ajatus lyödä rauhallisemmin jos itsestäkin tuntuu, että svingisi on aika nopea.

HUOMIO! Minulla ei ole mitään lääketieteellistä taustaa joten neuvojen käyttö omalla vastuulla. Antaja ei vastaa väärin tai oikein toteutettujen neuvojen seurauksista.