16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Kipeät sormet

Etusivu Foorumit Yleistä Kipeät sormet

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • varmaan miljoona kertaa läpikäyty aloittelijan ongelma – sormet on hellänä kun on avausta rangella paukuttanut 100 palloa menemään. pahiten tuntuu seuraavan päivän aamuna kahdessa uloimmassa sormessa kummassakin kädessä. lekuri sanoi testien ym jälkeen että ei oo niveltulehdusta/rikkoa ja että kipu ei varsinaisesti olisi nivelissä vaan kyynerpään hermoissa tai kyynärvarressa. kertokaapa aloittelijalle, miten helpotan tilannetta. Swingi on mulla aika nopea ja rangepallot avausta treenatessa tasaisesti > 200m. Grippiä oon yrittänyt löysätä ja ote on ihan perusote (ei siis vardonia). meneekö treenaamalla/ vahvistamalla ohi? onko joku tekniikkavirhe joka tän aiheuttaa? ihmelääkettä tai supersalvaa?

    tohtiikohan tähän vastata mitään kun taas on pian joku moittimassa kun antaa ’lääketieteellisiä’ neuvoja vaikka ei tiedä mistään mitään… 🙂

    oli kyseessä aloittelija tai ammattipelaaja niin vianetsinnässä yleensä lähdetään seuraavassa tarkastusjärjestyksessä

    1. ote

    2. ote

    3. ote

    En voi tältä istumalta sanoa onko ’perusotteesi’ oikea, mutta kannattaa tarkistuttaa prolla, se ei varmaan vie kuin pari minuuttia. Väärä ote vaikuttaa ranteiden toimintaan ja väärä ranteiden toiminta vaikuttaa kaikkeen muuhun.. ja vaikka ote olisi oikea, voi ranteita ’käyttää’ muutenkin väärin. Lähtisin rangella ’löysin rantein’ miettimään ranteiden toimintaa hiljalleen svingailemalla ilman palloa. Jos taakseviennissä vasen ranne taittuu kämmenselkäpuolelta kuperaksi niin se takuulla ’hermostuttaa’ kyynärvartta. Eli vasen ranne tulisi kämmenselkäpuolelta olla taakseviennissä hieman kovera, toisin sanoen samassa kulmassa kuin alkuasennossa.

    Ja kyllä näin syksyn kylmetessä 100 huonoa osumaa tärisyttää käsiä ihan riittävästi, alkulämmittelystä kannattaa huolehtia hyvin eikä varmaan olisi huono ajatus lyödä rauhallisemmin jos itsestäkin tuntuu, että svingisi on aika nopea.

    HUOMIO! Minulla ei ole mitään lääketieteellistä taustaa joten neuvojen käyttö omalla vastuulla. Antaja ei vastaa väärin tai oikein toteutettujen neuvojen seurauksista.

    Salvaa sormeen ja 100 palloa lisää. Jos se ei auta, lisää pallojen määrä 200:n ja kokeile teräsvartisella draiverilla.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Kipeät sormet

Etusivu Foorumit Yleistä Kipeät sormet