Re: Käsi ylös ääk ei kortisonia! - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäKäsi ylösRe: Käsi ylös ääk ei kortisonia!

#360928 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Mulle laitettiin kolme kertaa kortisonia, kunnes!!!

Menin Yksityisen olkapää-specialistin puheille ja se sanoi että olkaluu on liian lähellä jännettä, joten treenatessa tulee kipeäksi ja vihlovaksi tulehtuessaan.

Hän sanoi että toinen paljon yleisempi syy on niinsanottu jäätyminen eli kalkkeentuminen, joka usein johtuu vähästä olkanivelen käytöstä ja ilmenee jopa nuorilla.

Ei kortisonia, tarkoittaa sitä että oikeissa käsissä puukko on aina parempi kuin kortisoni, koska se voi aiheuttaa luu rappeumaa ja tuhota lihaksistoa.

Mulle sanottiin kunnallisessa luxus sairaalassa, että vuosi lepoa, kunnes sain lähetteen tältä kuuluisalta olkapää-specialistiltani leikkaukseen, seuraavana päivänä olin töissä, ja kolmantena lumilautameässä.

Vaiva sinäänsä saattaa aiheuttaa virheellisen käden liikkeen, ja mikäli kalkeentuma on kyseessä niin jumppaaminen on hidas ja edullinen hoito, kuitenkin kalkkeentumaa on poistettu nukutuksen avulla runnomisella.

Ja silloinkin potilas on hiihtänyt seuraavana päivänä.

Timo hoida itses kuntoon, itse yritin elää tän saman vaivan kanssa kolme vuotta ja mulle ehdotettiin niin paljon kaikkea puppua, että tämä olkapää specialisti kuunteli korvat punaisena potilaskertomustani.

Puhumattakaan peliin vaikuttavista häiriöistä, kyl siihen piikkiin aika monta sh***tia sai laittaa.

Ortolääkärit Helsingissä on hoitanut monia urheilijoita ja tietää golfista paljon.