Re: Jäsenmaksuun sisältyvä vakuutus - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJäsenmaksuun sisältyvä vakuutusRe: Jäsenmaksuun sisältyvä vakuutus

#411070 Ilmoita asiaton viesti

Kuuma putteri kirjoitti: (23.11.2013 20:59:36)

KL kirjoitti: (23.11.2013 20:43:21)
[Erittäin asiallinen avaus ja kysymys, johon itsekin toivoisin tyhjentävää vastausta. Mutta koska kysymykseen ei ole tullut ensimmäistäkään järkevää vastausta, niin muotoillaan se toisin:

Mitä sellaista pakkojäsenyyden myötä maksettava vakuutus pelaajalle tuo, jota kentän oma vakuutus ei korvaa?

Unohdetaan tässä kaikki mahdolliset pelaajan henkilökohtaiset vakuutukset, koska niissä on hirmuisen suuria eroja vakuutusyhtiöstä riippuen eivätkä ne liity pakkojäsenyyden mukanaan tuomaan vakuutukseen muutoinkaan millään tavoin.

Eikö tuon golfin vakuutuksen hinnan saa kysymällä liitosta?
Oma arvaukseni on 2 eur/vuosi per jäsen.
Kertokaa toki jos joku kysyy, menikö paljonkin pieleen.

Ja ts: mistä ihmeestä saat päähäsi että kotivakuutusissa on ’hirmuisen suuria eroja vakuutusyhtiöstä riippuen’, kun se ei pidä paikkaansa, ainakaan vastuuvakuutuksen osalta, samaa tavaraa käytännössä kaikki.

Kotivakuutuksen vastuuvakuutus on aivan TÄYSIN päällekkäin golfliiton vastuuvakuutuksen kanssa. Olen soittanut IF:iin ja kysynyt tämän muutama vuosi sitten, ja aivan tasan varma on näin.

Lisäksi oman maalaisjärkeni mukaan vaara aiheuttaa vamma joko itselle tai toiselle, tai rikkoa paikkoja, on PALJON suurempi esim höntsyjääkiekossa, jalkapallossa, sählyssä, laskettelussa… kaikissa noissa lajeissa tapahtuu paljon lieviä vammoja, ja useita vakaviakin vammoja, Suomessa joka vuosi. Myöskin tavaraa varmaankin särkyy ainakin pihapeleissä.
Noihin lajeihin verrattuna golfin vastuuvakuutuksen vuosimaksu täytyy olla käytännössä nolla.

Myös tapaturmariski golfissa on verrattuna noihin edellämainittuihin, erittäin pieni.

Tästä saamme maalaisjärjellä tulokseksi, että golfliiton vakuutuksen vuosimaksu ei voi olla suuri. Arvasin siis jotain 2 eur/vuosi. Saahan tuon summan varmaan kysymällä liitosta. Mutta siis ainakin itselläni, kun on normaali kotivakuutus, tuo on TÄYSIN päällekkäin.

HIO-vakuutus on erikseen, mutta eipä senkään vuosimaksu varmaan hurja ole.
Ja virallisissa kilpailuissa pitää olla erikseen ’kilpailulisenssin’ tyyppiseen kuuluva vakuutus.

Eiköhän tuon jäsenyyteen perustuvan vakuutuksen olemassaolo perustu enemmän siihen ettei kädärin tarvitse jokaiselta pelaaman ilmoittauneelta alkaa pyytämään maksettuja kuitteja kotivakuutuksesta/tapaturmavakuutuksesta ja varmistamaan ko. pelaajan vakuutusturva että juuri sen yhtiön sen ja sen tyyppisen vakuutuksen ehdot ovat riittävät ja kaikki kentällä pelaavat tietävät, että jos jotain sattuu niin ei välttämättä tarvitse itse maksaa vaikka vahingontekijä jäisi esim tuntemattomaksi. Arvaan, että tämä on nimenomaan seurojen tahtotila ettei heille tule ylimääräistä työtä vakuutustarkistusten suhteen ja pelaajat pääsevät nopeasti ilmouittaumalla pelaamaan, kun asioiden tiedetään olevan kunnossa jäsennumeron perusteella. Samoin se on varmasti halvempi seuroille (ja sitä myöten myös jäsenille), kun se on kilpailutettu golfliiton kautta, kuin että jokainen sen itse tekisi.