Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust) - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluJalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)Re: Jalkojen sivuttaisliike suunnanvaihdossa (Lateral Leg-Thrust)

#200058 Ilmoita asiaton viesti

Nips kirjoitti: (12.10.2014 21:49:22)

Mr. Fairway kirjoitti: (12.10.2014 18:32:03)
Joillain melko menestyneillä pitkälyöntisillä tour pelaajilla taas takajalka on välillä irti osumassa (vaikkapa Fred Couples). Varmaankin tuo esitämäsi long hitter- versio on enempi ’nykymallia’ ja mahdollisesti keskimäärin voiman tuoton kannalta tehokkaampi tapa.. mutta ei taida sopia joka jampalle. Bubba Watson näyttää välillä niin lyövän. Varsinkin driverilla ko. heppu on vahvasti takajalka- miehiä.

Gogolfissa äskettäin kerrottiin että PGA-kiertueella pituuskeskiarvot eivät ole vuosiin nousseet ja että pitkälyöntisin on ollut Kuehne, jo monta vuotta sitten. Jutussa linkitetyssä videossa Kuehne ei ole takajalkamiehiä, vaan takajalka pikemminkin leijuu osumahetkellä. Jos nykymallina on ’takajalkamalli’, malli ei siis ole lisännyt pituuksia ainakaan PGA-kiertueella.

Long-hitter osastosta aattelin myös Long Drive kisojen miehiä, joissa ainakin osa näitä takajalka maassa & etujalka irti kavereita.. esim. Jamie
Tourilta ei tule Bubban lisäksi muita mieleen?