Re: Ikävä tapaus - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIkävä tapausRe: Ikävä tapaus

#450250 Ilmoita asiaton viesti
KL

Poodri Hoo kirjoitti: (27.11.2010 14:58:13)

juza21 kirjoitti: (27.11.2010 14:46:19)
itsellä on ainakin sellainen asenne pelaamisessa että pyrin ottamaan vahingonkin mahdollisuuden pois ennenkuin lyön. ja etiketti perustuu siihen lähinnä että turvallisuus kentillä olisi huippuluokkaa. jos kentänhoitaja on ollut edes jotenkin vaarassa ja vielä 30y:n päässä niin kyllä se lyöjä tulee asettaa jotenkin tästä episodista vastuuseen. jotenkin tuntuu että tämä edellisen kommenttin esittäjä kuuluu siihen luokkaan joka huutaa aina niitä varmuudenvuoksi fooreja (jos osuu niin voi sanoa että huusin fore) ja ruikuttaa tee boxissa jos joku muu on edes jotenkin häntä hidastamassa kentällä. en tarkoita että teko, mistä tämä kirjoitus alkoi, olisi ollut tahallinen, mutta voisin kuvitella että olisi ollut tapahtumatta jos etikettiä olisi noudatettu.

Kumpikaan ei nähnyt toisiaan. Ilmeisesti kaveri tuli puun takaa pallon eteen… Joka tapauksessa ikävä tapahtuma.

Hayden was doing maintenance work on the par 5 second hole at the Mayfair Country Club when he was hit by the golf ball. The golfer who hit Hayden will not face charges, Morgenstern said.

’It was just an unfortunate accident,’ he said. ’He [golfer] just didn’t see the worker, and the worker didn’t see him.’

Vahinkoja sattuu, joskus turhan kohtalokkaita.

Yritin etsiä lisätietoja tapauksesta, mutta jotkut artikkelit on jostain syystä poistettu. Epätavallisesta tapahtumasta on kumminkin kyse.

On kuitenkin kaikella tapaa kummallista, että kentänhoitaja on onnistunut olemaan niin piilossa, ettei pelisuuntaansa pelaava miekkonen kyennyt häntä näkemään alle 30 metrin päästä. Outo juttu ja onneksi hyvin harvinainen. Pidetään asia kuitenkin mielessä taas kentille päästessämme, jotta välttyisimme kaikenlaisilta onnettomuuksilta.